Bruce-Dickinson
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
"Hyundai Matrix"бе голямата награда в изборната томбола
 
17 Авг, 2005
"Hyundai Matrix"бе голямата награда в изборната томбола"Matrix" е семейната кола на "Hyundai", която е направена по успешната матрица - прогресивни азиатски технологии, съчетани с модерен европейски дизайн. Автомобилът е с 1.8 литров бензинов двигател и има 4+1 места.

31-годишната Марина Марчева от гр. Велики Преслав получи автомобила награда в изборната томбола - "Hyundai Matrix". Ключовете бяха връчени от Светлозар Милев - директор "Продажби леки автомобили" в "Индустриал Комерс", ексклузивен дистрибутор на "Hyundai" за България.

"Hyundai Matrix" е автомобилът, който бе избран като голямата награда на един от участниците в изборната томбола на 25 юни 2005 г. Автомобилът е с 1.8 литров бензинов двигател, има 4+1 места и е един от най-продаваните модели на корейския гигант в Европа. "Matrix" е семейната кола на "Hyundai", която е направена по успешната матрица - прогресивни азиатски технологии, съчетани с модерен европейски дизайн. Красивата и запомняща се линия се дължи на всепризнатото от лидерите в индустрията италианско студио "Pininfarina".

"Пожелавам на семейството на Марина Марчева да пътува безпроблемно и безаварийно по българските пътища. Нашите автомобили са особено подходящи за тях с оптималното съотношение между маневреност и качество. Автомобилът предоставяме с уникалните гаранционни условия, станали запазена марка на "Hyundai" в България - 5 години или 150 000 км. пробег", заяви Светлозар Милев.

Марина Марчева и семеството й очакваха с нетърпение да заменят стария си 14-годишен автомобил с новия "Hyundai Matrix", който е с цвят silver - светлорезедав металик. "Hyundai Matrix наистина е семейна кола и ще носи радост не само на мен, но и на цялата фамилия. Досега нямах шофьорска книжка, но какъв по-добър стимул от този. И след като производителите обещават качество и издръжливост, убедена съм, че ще караме "Matrix"-a аз и съпругът ми, а след няколко години - като вземе книжка, и синът ми Йордан, който сега е на 11 години", коментира Марина Марчева.

прочитания: 6227

Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info