Bruce-Dickinson
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Glenn-Hughes-Eventim-verticalGlenn-Hughes-Bilet-vertical
Opel Insignia се превърна в китайския Buick Regal
 
01 Яну, 2009
Opel Insignia се превърна в китайския Buick RegalРазликите между Opel Insignia и Buick Regal са единствено в новата решетка на радиатора, която е с вертикални секции, и фаровете за виждане в мъгла – кръгли вместо трапецовидни.

Концернът General Motors публикува първи фотографии на новия седан Buick Regal, предназначен изключително за китайския пазар. Автомобилът всъщност представлява модеранизирана версия на европейския седан Opel Insignia.

Концернът General Motors публикува първи фотографии на новия седан Buick RegalРазликите между Opel Insignia и Buick Regal са единствено в новата решетка на радиатора, която е с вертикални секции, и фаровете за виждане в мъгла – кръгли вместо трапецовидни. Емблемата на Opel от своя страна е сменена с тази на Buick.

Компанията General Motors засега не разкрива подробности относно техническите подобрения, с които разполага седана Buick Regal.

Opel Insignia ще бъде пуснат в продажба и в САЩ – под марката Buick или Saturn. В първия случай новият автомобил ще се казва Buick Regal, във втория – Saturn Aura. Срокове за появата на европейския седан на американския пазар засега никой не може да постави: световната икономическа криза доведе до рязък спад и в закупуването на нови коли от американците.

прочитания: 5903

Glenn-Hughes-Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info