Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
"Hyundai" влезе в Топ 100 на най-успешните търговски марки
 
28 Юли, 2005
"Hyundai" влезе в Топ 100 на най-успешните търговски маркиПрез изминалата седмица компанията "Hyundai" представи в Корея обновената и по-мощна версия на най-успешния си модел Getz. Новият вариант се предлага с три по-мощни двигателя и има редица подобрения.

"Hyundai" влезе на 84-то място в престижната класация на "BusinessWeek" за 100-те най-успешни световни марки за 2005 г. С този резултат корейската компания изпревари конкурентите си от "Nissan" и остана само на 5 места зад "Audi" (79-то място) и на 8 зад "Porsche" (76-то място). Общо 9 автомобилни бранда успяха да влязат сред 100-те най-престижни за тази година.

"Марката "Hyundai" е най-бързо развиващата се в сектора на автомобилостроенето в световен мащаб. Тя се придвижва убедително нагоре в класацията и вече навлезе в сегмента на най-престижните и най-успелите!", заявиха авторите на класацията.

"В България също започна да се усеща променено отношение към "Hyundai". Това име вече се асоциира предимно със здравината на автомобилите и с уникалната 5-годишна гаранция, която предлагаме", коментира Савина Константинова, прокурист на "Индустриал комерс ЕООД", ексклузивен вносител на корейската марка у нас.

През изминалата седмица автомобилният гигант "Hyundai" представи в Корея обновената и по-мощна версия на най-успешния си модел Getz. Новият вариант се предлага с три по-мощни двигателя и има редица подобрения в интериора и екстериора. Промоцията му в Европа се очаква на автомобилното изложение във Франкфурт през месец септември.

прочитания: 5121

SMF-Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info