Bruce-Dickinson
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
Най-мощният и най-бърз Volkswagen Golf, създаван някога
 
02 Юли, 2007
Най-мощният и най-бърз Volkswagen Golf, създаван някогаАгресивен, спортен дизайн, свръхмощен W12 двигател. Интериорът е издържан изцяло в спортен стил – кожени седалки, семпло табло и нищо излишно по вътрешната част на вратите.

       автор: Тони Димитров

Най-мощният, най-бързият и най-широкият Volkswagen Golf, създаван някога – това е концепцията GTI W12 650. Автомобилът изглежда изключително състезателно, а и техническите му възможности са в унисон с външния вид.

6-литров 12-цилиндров W-образен битурбо двигател със зашеметяващата мощност от 650 к.с. се грижи за задвижването на модела. Огромният агрегат е разположен надлъжно зад седалките на водача и пасажера, поради чисто физическата невъзможност да се побере под предния капак. Това превръща Golf-a в класически спортен автомобил с централно разположен двигател. 6-степенна автоматична трансмисия предава движението към задния мост на концепцията. Цялата тази техническа “феерия” позволява на GTI W12 650 максимална скорост от 325 км/ч и ускорение от 0-100 км/ч за 3.7 сек.

Цялата техническа “феерия” позволява на GTI W12 650 максимална скорост от 325 км/ч Две са били основните инженерни затруднения пред създателите на автомобила. Първото е да осигурят достатъчно въздух за двигателя, без да нарушават дизайна на купето. Проблемът елегантно е решен чрез стилни отвори за въздуха, интегрирани в задните прозорци и калници. Второто е да създадат достатъчно въздушен натиск върху задния мост на колата, без да използват голям и грозен заден спойлер. За целта е използвана специална форма на задната част на карбоновия покрив, превръщаща го в елегантен дифузьор, като чертите на GTI-то са запазени почти непроменени.

Интериорът е изцяло в състезателен стил – кожени спортни седалки, семпло табло и нищо излишно по вътрешната част на вратитеВ предната част на автомобила впечатление правят широката броня с отвори за въздуха и решетка с типичните за GTI червени контури. Масивните арки на калниците, странната форма на вратите и класическите GTI алуминиеви джанти характеризират страничния изглед на модела, като подобаващо на голямата мощност и агресивния дизайн, размерът на гумите е забележителен – 235х19 отпред и 295х19 отзад.

Интериорът е изцяло в състезателен стил – кожени спортни седалки, семпло табло и нищо излишно по вътрешната част на вратите. Погледът привличат трите кръгли циферблата на контролните уреди в централната част на таблото и бутоните с прозрачни предпазители против случайно натискане, подобно на тези в самолетите.

прочитания: 9237

Bruce-Dickinson_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info