Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Състезание за издържливост превзема природен парк Витоша
 
29 Юли, 2015
Състезание за издържливост превзема природен парк ВитошаНа 22-23 август домашната на софиянци планина ще приеме първото издание на Home Mountain Enduro Cup. “Ендуро” придобива все по-голяма популярност през последните няколко години в световен мащаб.

Home Mountain Enduro Cup е трети кръг от Българските ендуро серии, включено е в календара на Столична община, като част от инициативите на “София 2018 – Европейска столица на спорта“ и се очаква да предизвика някои от най-добрите родни и чуждестранни колоездачи. Това ще бъде първото подобно събитие на Витоша, а целта на организаторите от Консепт Криейтив е да го превърнат в ежегодна традиция. То ще се проведе на 22 и 23 август на територията на природен парк Витоша.

Home Mountain Enduro Cup ще обиколи почти цяла ВитошаДисциплината “Ендуро” придобива все по-голяма популярност през последните няколко години в световен мащаб и събира все повече нови привърженици. Състезанията представляват спускане на етапи, преминава се през различни терени и има общо класиране и сборен резултат от всички специални отсечки.

Home Mountain Enduro Cup ще обиколи почти цяла Витоша и ще включи 4 специални етапа с обща дължина над 16 км, по които ще се засича време за преминаване на всеки състезател индивидуално. Интересното при ендуро състезанията е, че всеки участник трябва да разчита само на собствените си умения и да се придвижи от финала до началото на всеки етап на самоход или с транспорт, осигурен от организаторите. По този начин се обединяват две основни дисциплини в планинското колоездене – спускане и крос-кънтри. За да успееш са нужни много комплексни умения и издръжливост!

Участниците в Home Mountain Enduro Cup ще бъдат разделени в няколко отделни категории – Юноши 15-17, Мъже 18+, Мъже 30+, Мъже 40+ и Жени. Състезателят с най-добро време от всички етапи на състезанието ще получи голямата награда – участие във финалния кръг на световните ендуро серии, който ще се проведе през октомври във Финале Легуре, Италия.

Състезанието е отворено и всеки, който смята, че може да издържи на натоварването и иска да предизвика себе си може да се включи. Желаещите могат да се запишат на: http://conceptcreative.org/bg/enduro

За допълнителна информация посетете www.conceptcreative.org


             Състезанието отправя предизвикателство на почитателите на велоспорта

прочитания: 4564

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info