We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
Въпросът е: "Как да превърнем тлъстините в мускули?"
 
20 Фев, 2006
Въпросът е: "Как да превърнем тлъстините в мускули?"Рационално хранене, в съчетание с постоянни тренировки, може само за месец да се справи с дефицита на мускулна маса в човешкия организъм. Изключително трудно е да се избавим от подкожните запаси на тялото.

Медицинските специалисти са категорични в твърденията си, че строежът на мускулната тъкан и силата на мускулите при 10 % от атлетите зависят от наследствеността, при 15 % - от интензивността на тренировките, а при всички останали атлети и професионални спортисти най-важен е начинът на хранене. Режимът на приемане на хранителни вещества е от изключително значение за атлетите. Оказва се, че рационалното хранене, в съчетание с постоянни тренировки, може само за месец да се справи с дефицита на мускулна маса в човешкия организъм.

Как да превърнем тлъстините в мускули?Въпросът, който неименуемо вълнува всички атлети, е: "Как да превърнем тлъстините в мускули?" Всъщност медицинските специалисти, както и спортните инструктори твърдят, че това съвсем не е трудно. Достатъчно е за човешкия организъм да се предостави леснодостъпен източник на енергия. Телесните клетки предпочитат да добиват необходимата им енергия от хранителните вещества, които тепърва постъпват в човешкия организъм, отколкото от собствените си подкожни запаси.

Добиването на енергия от постъпила храна е далеч по-лесен и удобен процес за "фабриката", която представлява човешкият организъм. Запасите на тялото, които се превръщат в неприятни тлъстини, представляват всъщност предпазна мярка, в случай че организмът бъде подложен на изтощителен глад и се наложи да се "прехранва" по собствен начин! Изключително трудно е да се избавим от подкожните запаси, но това е необходимост, чието значение не всеки осъзнава.

Питателнта храна е не само източник на бърз добив на енергия, но също така стимулира отделянето на хормони. Най-трудно в организма се разграждат захарта, сладките работи, както и тестените храни. Без така необходимите въглехидрати обаче човешкото тяло не може - критичното падане на захарта в кръвта може да доведе до сериозни увреждания за организма.


 

прочитания: 7456

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info