" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Colibrikantora_new
Цигарената индустрия разчита все повече на младите консуматори
 
11 Юли, 2008
Цигарената индустрия разчита все повече на младите консуматориМилиони възрастни пушачи или се отказват един ден от своя навик, или умират всяка година от рак и сърдечни болести. В Хонг Конг деца навършили 7 години вече са дръпнали неведнъж от цигарения дим.

Макар че вътрешните продажби на цигари в САЩ намаляват вече 8 поредни години, продажбите на американски цигари навсякъде другаде по света са се утроили от 1985 г. насам. Броят на пушачите от страните от Третия свят се покачва с 2 % на година.

Милиони пушачи или се отказват един ден от своя навик, или умират всяка годинаНай-тревожна е тенденцията към увеличаване на тютюнопушенето сред младежите. Във Филипините 22,7 % от хората след 18 години вече са пристрастени към никотина. В някои латиноамерикански градове 50 % от тинейджърите държат ежедневно цигара в ръце. В Хонг Конг деца навършили 7 години вече са дръпнали неведнъж от цигарения дим.

Защо фокусът на цигарените производители се насочва към младите хора? Причината е съвсем проста – милиони възрастни пушачи или се отказват един ден от своя навик, или умират всяка година от рак и сърдечни заболявания.

Излиза, че цигарената индустрия разчита все повече на привличането на нови консуматори главно сред младото поколение. Повечето от младежите започват да пушат в периода между 12 и 16 години. Ако до 18-та си година юноша или девойка не са опитвали цигара, малко вероятно е след това да пропушат.

прочитания: 5253

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info