" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Colibrikantora_new
Борете се с астмата като ядете подходящи храни!
 
26 Авг, 2009
Борете се с астмата като ядете подходящи храни!Случаите на астма в света нарастват прогресивно с всяка година. Според анализи на медицински специалисти астмата се нарежда на първо място сред най-масовите белодробни заболявания.

Астмата може да бъде смъртоносна за някои хора или просто дразнеща за други. Статистиката показва, че случаите на астма в света нарастват прогресивно с всяка година, като на все повече деца и възрастни се поставя диагноза от тази опасна болест. Според съвременните медицински специалисти астмата се нарежда на първо място сред най-масовите белодробни заболявания.

За щастие, съществуват някои специфични храни, чието съдържание помага на заболелите от астма да се преборят с нея и нейните симптоми. Изследвания сред детски случаи на астма показват, че при проявата на астматични симптоми децата, които консумират пълномаслено мляко, повече масло и други продукти от този вид, намаляват вероятността за развитие на астма на белите дробове.
 
           Сред хранителните продукти, които намират място в борбата с коварната болест, се нареждат и зърнените храни, както и пълнозърнестият хляб. Астматичните симптоми се намаляват и при яденето на 100 % натурални пресни плодове и зеленчуци.

прочитания: 6417

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info