Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Glenn-Hughes-Eventim-verticalGlenn-Hughes-Bilet-vertical
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » История
27 Апр, 2007
Самурайският меч носи мрачната си репутация на безпощадно оръжиеВъпреки че японският меч се възприема като творби на изящното изкуство, той запазва мрачната си репутация на страшно оръжие с острие като бръснач. Самурайският меч се свързва с безпощадност и жестокост.

 » История
14 Юни, 2006
Наполеон спасява Сфинксът от пясъчния му гробСфинксът заема уникално място в египетската история. Комбинация между лъва и главата на фараона Хафра символизира могъщество на фараона. Статуята е можела да загине под пясъците на пустинята.

 » История
08 Юни, 2006
Най-известният дворец в Европа е Версайският дворецВерсайският дворец предоставя на днешните историци много факти и находки, свързани с живот и владичество на Луи ХIX - Кралят Слънце. По време на Френската революция дворецът понася значителни щети.

 » История
13 Юни, 2006
Червен е най-запазената българска средновековна крепостВърху зидове на черкви от периода XII - XIV в. са открити рисунки на конници, елени и грифони със странни туловища. Червен още преди покръстването си е бил могъщ езически култов център.

 » История
10 Юни, 2006
"Белите палачи" от Ку Клус Клан "работели" на доброволни начала"Белите палачи", както ги наричали, имали добра военна подготовка, разполагали с оръжия, извършвали линчове, палежи, взривове и обири. Ку Клус Клан, продължава до 1872 г.

 » История
08 Яну, 2007
Графити-надписите също имат своя историяПървите графити-надписи се появили в метрото в Ню Йорк. Графитите приличали обаче по-скоро на форма на натрапчив вандализъм, отколкото на изкуство. Днес Лондон е европейската столица на графитите.


SMF-Bilet_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info