Corey Taylor
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » История
03 Мар, 2007
В началото на ХХ-ти век “шоуто на изродите” било изключително популярноНа “шоуто на изродите” зрителите можели да видят брадати жени, джуджета, сиамски близнаци, хора-кучета и др. Въпреки че това е било преди цял век предразсъдъците остават.

 » История
10 Дек, 2008
Изменения в климата погубват маите и китайската династия ТанДо момента не съществува никаква научна теория относно гибелта на династията Тан, докато за маите учените спорят по няколко различни версии. И двете цивилизации живеели в мусонни региони.

 » История
15 Юли, 2006
Храмът на Зевс Гръмовержеца се намирал в ОлимпияОблеклото, венецът и лентата на главата на Зевс, били изработени от чисто злато. Златни били и облеклото и победният венец на богинята Нике, която Зевс държал в едната си ръка.

 » История
09 Мар, 2007
В Древността на раждането се гледало като на магическо събитиеВ Древна Гърция до лекар се прибягвало само в краен случай. В Атина раждането ставало с помощта на по-зрелите жени от домакинството и на вещите робини, наричани "мая".

 » История
05 Юли, 2006
Противоречивите теории за взрива в Тунгуската тайга  (част първа)В централната част на Сибир, недалеч от Байкалското езеро, мощен взрив разтърсва околността. Детонацията се чува в радиус 800 км и е толкова силна, че хората, намиращи се наблизо, за миг оглушават.

 » История
02 Юли, 2006
В Рилския манастир са съхранени уникални произведенияИсторията на манастира започва в края на IX-ти век, когато свети Иван Рилски се уединява в най-дивата и недостъпна част на Рила. Отвън Рилският манастир прилича на средновековна крепост.


Glenn-Hughes-Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info