SMF-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Glenn-Hughes-Eventim-verticalGlenn-Hughes-Bilet-vertical
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » История
02 Май, 2007
Въстанието на Спартак е най-голямото в историята на Древен РимПрез 74 г. пр. Христа Спартак застанал начело на заговор в школата за гладиатори в Капуа. Избухнал бунт, броят на въстаниците непрекъснато се увеличавал. Сенатът в Рим бил обезпокоен.

 » История
22 Юни, 2009
Мистерията на призрачния кораб “Мари Селест”Търговският платноход - Дей Грация, срещнал близо до Азорските острови странен, като че ли блуждаещ кораб. Морето било напълно спокойно. Нищо освен кораба на хоризонта.

 » История
05 Апр, 2007
Чудесата на света: Висящите градини на СемирамидаЗнаменитите висящи градини били създадени не от Семирамида и дори не по времето на нейното царуване. Те били построени по заповед на Навуходоносор II за неговата любима жена Амитис – мидийската принцеса.

 » История
28 Мар, 2007
Музей на козметиката разкрива уменията на древните египтяниЕгипетските жени владеели познанието да се разкрасяват с козметични средства до истинско изкуство, а мъжете използвали гримове при извършването на различни религиозни обреди.

 » История
16 Мар, 2007
Крал Артур може би е имал шотландско потеклоКой всъщност е бил крал Артур? Хюго МакАртър, историк от Глазгоу, твърди, че Гуинивър е от род на пиктите от Северна Шотландия, които не биха позволили тя да се омъжи за друг освен за шотландец.

 » История
13 Мар, 2007
Елините воювали не само по суша, но и по мореЗа да станат корабите им по-бързи и маневрени, гърците увеличили числото на гребците. Появили се кораби с два и три реда гребци - диери и триери. С триерите атинската флота осигурила надмощието си.


Bruce-Dickinson_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info