Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » История
29 Юли, 2007
Загадъчният Стоунхендж крие своите тайни - част четвъртаДревните гърци смятали, че еднооки циклопи построили мегалитния паметник. Саксонците пък считали, че гигантските камъни можели да се придвижват самостоятелно, само с помощта на “вълшебна дума”.

 » История
28 Юли, 2007
Загадъчният Стоунхендж крие своите тайни  - част третаПрез XVIII-ти и XIX-ти век общоприета става гледната точка, че каменните кръгове са били храм на друиди, където се прекланяли пред бога Слънце и в негова чест принасяли човешки жертвоприношения.

 » История
18 Юли, 2007
Загадъчният Стоунхендж крие своите тайни - част втораПрез каменната ера хората построяват Стоунхендж от масивни каменни блокове, тежащи 50 тона. Загадка е как са били обработвани камъните от паметника, тъй като хората не са притежавали метални инструменти!

 » История
07 Юли, 2007
Загадъчният Стоунхендж крие своите тайни  - част първаИзследване на произхода на Стоунхендж и причините за неговото построяване започва още през 1801 г. Най-популярната теория за неговото създаване е, че той е бил място на религиозен култ.

 » История
26 Юли, 2007
С мишките са свързани най-различни народни поверияОбредността на Мишите празници се определя от езически поверия за мишката като въплъщение на демонична сила. Тя включва трудови забрани и магически действия, изпълнявани предимно от жените.

 » История
10 Дек, 2009
В основата на тракийското изкуство лежала вярата в безсмъртиетоПо българските земи са останали много образци на тракийското изкуство. Своите съдове и накити траките изработвали от мед, сребро и злато. Удивителни са Панагюрското и Рогозенското съкровища.


Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info