Bruce-Dickinson
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Glenn-Hughes-Eventim-verticalGlenn-Hughes-Bilet-vertical
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » История
16 Окт, 2007
Каменната гора в Аризонската пустиня (част трета)Рядък природен феномен е вкаменен ствол на дърво, който с течение на времето се е превърнал в ахатов мост - великолепна форма, изваяна от природата! Кристализирането обхваща не само флората.

 » История
11 Сеп, 2007
Каменната гора в аризонската пустиня (част втора)Независимо от своя състав кристалите на кварца приемали формата на дървесни клетки, създавайки с времето точни каменни копия на дървесните структури, погребани на дълбочина 300 м.

 » История
14 Авг, 2007
Каменната гора в аризонската пустиня (част първа)Според индианците навахо каменните стволове всъщност са скелетът на митичния гигант Йецо. Индианците пайоти пък вярвали, че това са падналите стрели на бога на гръмотевицата Шинау-ва.

 » История
03 Сеп, 2007
Александър Македонски: Най-омразният град в светаСлед падането на Вавилон следващата цел на Александър е Перепулис – столицата на Персия. В двореца на Дарий III Александър открива съкровище от 3000 тона златни кюлчета.

 » История
06 Авг, 2007
Александър Македонски: Първи сред завоевателитеАлександър Велики се превръща във въплъщение на ужаса за цяла Азия. През декември 332 г. пр. Христа той влиза в Египет. Той разкрива египетската цивилизация пред останалия свят.

 » История
10 Юли, 2007
Александър Македонски: Походът срещу могъща ПерсияМладият Александър се възкачва на престола на Македония през 336-та г. пр. Христа. Начело на армия от 35 000 войници, владетелят решава да обяви война на Персия.


Corey Taylor_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info