Glenn-Hughes-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » История
19 Май, 2006
Терминът "жълта преса" има интересна историяПонятието "жълта преса", употребено със значението на "лъжлив", свързан с евтини сензации печат, възниква за първи път в САЩ.Терминът е свързан с доста интересна история.

 » История
09 Сеп, 2006
Класическата борба съществува от зората на цивилизациятаМного видни философи, поети и пълководци за времето си били много добри борци - като Платон и Питагор. Първите Олимпийски игри се провели през 776 г. сл. Христа.

 » История
13 Сеп, 2006
Китайците прогонвали зли духове с фойерверкиОще през VI-ти век китайците били способни да "извикат" огнен дракон в небето, който омайвал хората по време на големи празненства. По-късно изкуството на фойерверките овладяват и арабите.

 » История
26 Дек, 2008
Древните траки ни завещават изкуството на правене на виноСлед като втасало гроздето и се превърнело във вино, траките се отдавали на весели оргии в чест на Дионис, наречени розалии. Римляните ги взели от тях, като нарекли Дионис - Бакхус.

 » История
12 Авг, 2006
Конквистадорите на Кортес съкрушават империята на ацтекитеКогато Кортес влиза в Теотикуан, той е изумен от това, което вижда там - бляскава столица със своя самобитна култура. Градът бил разположен на остров в средата на живописно езеро.

 » История
14 Фев, 2007
Аркебузът и мускетът били първите пушки в светаПрез 1498 се създала нова ловна пушка - мускетът. По идея на Леонардо да Винчи оръжейни майстори изработили пушка с кремъково запалване. Кремъклийките били използвани близо 250 г.


Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info