SMF-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Декор
13 Ное, 2011
Теди Москов започна репетициите на "Макбет" на Уилям ШекспирВ заговора са забъркани Малин Кръстев, Станка Калчева, Герасим Георгиев – Геро, Вежен Велчовски, Ярослава Павлова, Лилия Гелева и Красимир Недев. Премиерата се очаква в края на януари.

 » Декор
18 Окт, 2011
Филип Трифонов представя stand-up comedy спектакъла WESTБазиран на събития и случки на актьора от преди и след падането на Берлинската стена, спектакълът е от типа stand-up comedy и обещава на публиката не само много смях, а и храна за размисъл.

 » Декор
08 Окт, 2011
"Домът на Бернарда Алба" - пиеса за човешка жестокост, любов и свободаПиесата-шедьовър на Ф.Г. Лорка - "Домът на Бернарда Алба" в спектакъл на млади артисти в Институт Сервантес-София. Премиерата на "Домът на Бернарда Алба" в София е на 17 октомври.

 » Декор
22 Юни, 2011
Комедията “Вражалец” на лятно турне в Пловдив и ВарнаНад 6000 човека се очаква да видят историята за врачуващия циганин Манчо (в ролята Асен Блатечки), който ловко и хитро успява да измъкне парите на поп Стайко (Любо Нейков) и кмета (Димитър Рачков).

 » Декор
10 Юни, 2011
Любов и еротика на сцената на Театрална работилница “Сфумато”Любовта може да е смешна, може да е грешна, може да е страшна, може да е непонятна, но всички бленуват да я изживеят! В “Хоровод на любовта” са разказани 10 любовни истории с чувство за хумор.

 » Декор
05 Юни, 2011
Режисьорите на “Паякът” ще се качат на сцената на театър "Сфумато"Да се качат на сцената заедно със своите герои за Йордан и Димитър е нарочно търсена провокация за самите тях и за актьорите. Експериментаторите са решили дори да го направят без репетиции.


Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info