Faun_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Декор
16 Фев, 2013
Младежки Театър отправи ново предизвикателство с “Часът на вълците”Новата постановка на МТ “Николай Бинев” провокира. Публиката е на сцената и зрителите почти могат да докоснат актьорите. “Часът на вълците” е по мотиви от “Из живота на марионетките” от Бергман.

 » Декор
30 Яну, 2013
Българската пиеса “Паякът” ще се играе на няколко сцени в Ню ЙоркАвторската пиеса получи покана за участие в най-големия мултиартист фестивал в Северна Америка. Пенко Господинов и Анастасия Лютова ще изиграят общо 5 представления със субтитри.

 » Декор
25 Яну, 2013
Приказният свят на Мук оживява отново на сцената на Младежки театърДалеко, далеко, толкова далеко, където и най-смелите едва стигат, в един град красив като приказка живеело едно любопитно момче. То било толкова любопитно, та чак непослушно.

 » Декор
19 Яну, 2013
“Деца на света” от Стефан Цанев е най-новото заглавие на Младежки тетаърНа 18 януари за първи път път най-новата пиеса на Стефан Цанев - “Деца на света” беше показана в Младежки театър. Тъжна комедия, разглеждаща разкъсващите се връзки между децата и родителите.

 » Декор
16 Яну, 2013
Малък градски театър “Зад канала” представи “Когато дъждът спря да вали”На 15 януари на сцената на Малък градски театър оживя пиесата от Андрю Бовел, станала събитие на сцените в Австралия, Ню Йорк и Лондон. Спектакъл, който те разтърсва. Сложен и дълбок.

 » Декор
07 Дек, 2010
Фотоизложба открива седмицата, посветена на Крикор АзарянАвтор на фотосите е младият Иван Дончев, който е снимал последните спектакли на професора и е успял да запечата вълнуващи моменти от репетиции и представления на Чеховата трилогия.


SMF-Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info