SMF-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

« 31 32 
 » Декор
12 Ное, 2005
"Сантиментално пътешествие" привлича с модерен сценичен езикДействието в музикалната гротеска е динамично, атрактивно - намерен е клипов подход към текста с много песни, танци и мултимедии. Творбата е актуална и е адресирана към младежката аудитория.

 » Декор
31 Окт, 2005
Групата за алтернативен театър представя своя нов спектакъл "Фрагменти"След участието си в тазгодишния фестивал на изкуствата "Малки сезони", организиран от "Сфумато", групата за първи път е поканена за редовно участие в новия театрален сезон с ежемесечни представления.

 » Декор
22 Окт, 2005
Популярни мелодии от Йохан Щраус на сцената на Музикален театърДиригентът Юли Дамянов, режисьорът Светлана Атанасова, Евгения Раева - сценограф, Катя Петровска - хореограф, са сътворили спектакъл, достоен за всяка европейска сцена и за гения на Щраус.

 » Декор
17 Окт, 2005
Премиерен спектакъл на класическия оперетен шeдьовър "Виенска кръв"Най-популярните мелодии от цялото творчество на Щраус звучат в тази творба на виенския маестро. В дните преди премиерата на "Виенска кръв" ще се състоят генерални репетиции с декори и костюми.

 » Декор
22 Сеп, 2005
Програма на спектаклите на Музикален театър за октомври 2005През новия сезон 2005 / 2006 Музикален театър ще представи четири нови премиери. Първата премиера - оперетата от Йохан Щраус "Виенска кръв", зрителите могат да гледат на 22 октомври 2005 г.

 » Декор
09 Сеп, 2005
Националният музикален театър откри новия сезон 2005 / 2006През новия сезон 2005 / 2006 Национален музикален театър ще представи четири нови премиери, като продължава да се развива както в оперетното изкуство, така и в мюзикъла.


Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info