Geoff_Tate_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

« 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
 » Декор
17 Май, 2006
Ванга предсказва брака на актрисата Латинка ПетроваЛатинка Петрова е последната партньорка на легендата Георги Парцалев. Двамата пътуват по естрадите в средата на 80-те години, когато Пацо играе във все по-малко постановки в Сатирата.

 » Декор
13 Апр, 2006
Ремонт на Музикален театър с подкрепата на Министерство на КултуратаВъпреки ремонтните дейности и свързаните с тях неудобства, театърът ще продължи репетициите си и своята подготовка за честването на 60-годишния юбилей на Национален музикален театър през 2007 г.

 » Декор
12 Апр, 2006
Шуменският театър се подготвя за юбилейно тържествоДо 1898 театралните постановки в Шумен се играели в старата читалищна сграда. Специално за целта е поръчана театралната завеса, която е най-старата в страната и в момента се съхранява в читалище "Добри Войников".

 » Декор
03 Апр, 2006
Поп звездата Марги Хранова с все повече комплименти като актрисаЗвездата Маргарита Хранова се включи в още една премиерна постановка - "Крадци по гащи", от английския автор Артър Нюфийлд. Маргарита Хранова успешно съчетава актьорското с певческото амплоа.

 » Декор
18 Мар, 2006
Еротична комедия от XVI-ти век играят на силистренска сценаПиесата излиза за първи път през 1928 г. с помощта на известния театрал Емилио Ловарини. По-късно текстът на комедията "Венецианката" става първооснова на филмови екранизации и театрални спектакли.

 » Декор
09 Яну, 2006
Трупата на Музикален театър посрещна новата 2006-та година във ФранкфуртТурнето на Музикалния театър започна на 9 декември в Дания със спектакли на оперети от Йохан Щраус - "Прилепът", "Цигански барон" и "Йохан Щраус - гала". След това трупата гастролира за седмица в Белгия.


Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info