Faun_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

« 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
 » Декор
13 Ное, 2006
Пиесата "Моята скъпа лейди" с премиера на сцената на Сатиричен театърИсраел Хоровиц е един от най-известните съвременни драматурзи. Той е също и филмов сценарист, актьор, режисьор, основател и художествен ръководител на "Глостър Тиатър" - Бостън. Хоровиц е автор на повече от 50 пиеси.

 » Декор
02 Ное, 2006
Мариус Куркински представя моноспектакъл по Николай ХайтовСцената е място за среща между изчезналия старец и сегашната публика. Среща между не толкова далечно минало и толкова далечно бъдеще. В сегашно време е спектакълът.

 » Декор
19 Окт, 2006
Първична организация на слепите представя комедията "Интимна терапия"Незрящите хора, които се въплътяват в своите роли, се потапят в тайните на човешката душа - душата, която не може да бъде смачкана, унизена или победена, а триумфира над пошлостта.

 » Декор
13 Сеп, 2006
Сложни любовни конфигурации разкрива постановката "Отделената глава"Магията, илюзията, театърът, трикът, хипнозата - тези средства подчертават загадките на битието, пред които застават героите на Мърдок, показват тяхната маломерност пред всемогъщите закони на природата.

 » Декор
03 Юли, 2006
Фондация "Маестро Димитър Вълчев" с награди за театрална музикаПобедител за 2006 г. стана младият актьор от Стара Загора Мартин Каров, който се изявява с успех и като композитор. Негова е музиката към "Вампир" на Антон Страшимиров.

 » Декор
18 Май, 2006
Международен фестивал на моноспектаклите стартира в ГабровоФестивалът се откри с "Живот в кашони" с участието на Николай Урумов, носител на Наградата на директорите на фестивали и на публиката на Седмия международен фестивал на монодрамата в Киев, Украйна.


SMF-Bilet_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info