Pero_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
« 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
 » Декор
05 Май, 2007
Предстои премиерата на мюзикъла  “Мис Сайгон” в Музикален театър“Мис Сайгон” е част от голямото европейско влияние на Бродуей през 80-те години на XX-ти век, заедно с “Котките”, “Фантомът на операта”, “Клетниците” и др. Мюзикълът е поставян успешно в много градове по света.

 » Декор
19 Апр, 2007
Сатиричният с нова версия по въпроса за “изчезването“ на античните боговеПиеси на Георги Данаилов са играни в Москва, Ленинград, Чешка Будейовица, Бърно, Братислава, Варшава, Тбилиси, Ереван. Той е носител на международни награди за кино, литература и телевизионен театър.

 » Декор
10 Апр, 2007
Трупата на Музикален театър покорява европейските сцени с ленти  “Не сте сами”Във всеки театър артистите ще оставят плакат с логото на кампанията и ще изпълняват гала-концертните програми с ленти “Не сте сами” като послание към многобройната европейска аудитория.

 » Декор
31 Мар, 2007
50 години от първата премиера на Сатиричен театърНа 7 април 1957 година се е състояла премиерата на “Баня” – драма в шест действия с цирк и фойерверк от Владимир Маяковски. Кинопрожекция припомни незабравимите актьори на знаменитата трупа.

 » Декор
25 Мар, 2007
Сатиричен театър с премиера на пиесата “Детектор на лъжата”Павел Попандов, Филип Трифонов и Албена Колева изгряват в един комедиен спектакъл по руския драматург Василий Сигарев на сцената на Сатиричен театър “Алеко Константинов”.

 » Декор
27 Фев, 2007
“Майсторът и Маргарита” ще е най-амбициозният проект за Андрю Лойд УебърСпоред самия композитор това ще се превърне в най-амбициозен проект в цялата му кариера. Възможно е мюзикълът по романа на Булгаков да излезе през 2008 за 60-годишния юбилей на Андрю Лойд Уебър.За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info