Geoff_Tate_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

« 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
 » Декор
23 Яну, 2008
Завърши новогодишният гастрол на Националния музикален театърTурнето на трупата включи шест спектакъла на "Прилепът" в Токио и по един в Осака, Канагава, Шизуока, Маебаши. Почитателите на МТ у нас могат да гледат отново любимите си спектакли от 24 януари.

 » Декор
05 Ное, 2007
Музикалният театър представя комично-еротичната опера “Любовта на боговете”Сюжетът на “Любовта на боговете” е вдъхновен от творба на Молиер. Пиесата е предстояща първа за сезон 2007-2008 г. премиера на Музикалния театър. “Любовта на боговете” е една комедия на ситуациите.

 » Декор
30 Окт, 2007
Музикално-драматичен театър Велико Търново представя “Прилепът”Виена живее чрез музиката на Щраус. По света музиката на великия композитор се приема за синоним на Виена - "Прилепът" е емблематичен спектакъл за епохата на Виенската класическа оперета.

 » Декор
28 Сеп, 2007
Сатирата открива юбилейния си сезон със "Старчето и стрелата” от Никола РусевНикола Русев е един от най-големите български драматурзи. Сатиричният театър отбелязва 75-годишнина от рождението му със “Старчето и стрелата”. Никола Русев оставя на публиката над 20 пиеси.

 » Декор
03 Юни, 2007
“Великият инквизитор” на сцената на Малък градски театър “Зад канала”“Великият инквизитор” е от ключовите глави на романа на Ф. М. Достоевски “Братя Карамазови” - част от дебат за христианската религия. Спектакълът извежда речта на кардинала пред мълчащия слушател.

 » Декор
30 Май, 2007
Композиторът Румен Цонев с награда на сцената на МГТ "Зад Канала"Това е поредното отличие за Румен Цонев през тази година след други награди - “Икар” за спектакъла “Дванайсета нощ” на Младежкия театър и “Аскеер” за “Ритъм енд блус” и “Дванайсета нощ”.


Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info