Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

« 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
 » Декор
18 Окт, 2007
Камен Донев преоткрива народното творчество в спектакълНародните песни и танци могат да помогнат за справянето с житейските несгоди, стреса, самотата, скуката, проблеми с двигателно-опорния апарат, умората, негативните емоции, общуването.

 » Декор
20 Ное, 2008
Актьорски школи МОНТФИЗ: Пет нови групи стартират на 6 декември тази годинаКлон на школите – вече и в Пловдив! В София започват работа и вокални школи МОНТФИЗ. В началото на месеца ще стартира и web страницата на Актьорски школи МОНТФИЗ - www.montfiz.com.

 » Декор
18 Ное, 2008
Актьорски и вокални школи МОНТФИЗ – самочувствие за реализация на сценатаНатрупаният опит и усвоените умения в Актьорски школи МОНТФИЗ подпомагат младите хора в бъдещата им реализация. Преподаватели са Велко Кънев, Малин Кръстев, Мария Сапунджиева и др.

 » Декор
23 Окт, 2008
“Следобедни игри” е пиеса, в която деца играят игрите на възрастнитеЕдин съвсем млад екип се впуска със свежа енергия в авантюрата, наречена ТЕАТЪР. Премиерата на спектакъла по Рома Майо "Следобедни игри" е през юни 1976 г. и той се играе с голям успех.

 » Декор
14 Окт, 2008
Пиесата “Амарантос” разкрива травмиращите последици на ранния абортНиска сексуална култура или безразборен секс на “руска рулетка”? Парадокс е, но има момичета, които още при първа овулация забременяват! Деца, раждат деца... А искат ли да раждат?

 » Декор
23 Сеп, 2008
Премиерната “Баядерка” – съвременна приказка в ОперетатаВ ролята на принц Раджами ще видим топ солиста на Музикалния театър – тенорът Марио Николов. В изкусителни баядерки ще се превъплътят най-привлекателните сопрани в Оперетата.


SMF-Bilet_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info