Geoff_Tate_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

« 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
 » Декор
10 Мар, 2009
Връчени бяха ежегодните театрални награди “Лорънс Оливие”Известният със своите шекспирови роли актьор Патрик Стюарт получи трета награда - “Лорънс Оливие” в кариерата си. Той бе отличен за ролята на Клавдий в постановката “Хамлет”.

 » Декор
03 Мар, 2009
Светослав Пеев ще е художествен ръководител в Актьорски школи МОНТФИЗСветослав Пеев е изиграл над 70 театрални роли. Снимал се е в 23 филма, сред които най-известни са “С деца на море”, “Матриархат”, “Войната на таралежите”, “Баща ми бояджията” и др.

 » Декор
13 Фев, 2009
Театрална трупа “Артпрификс” представя комедийната постановка “Срещи в сряда”Пиесите на Валентин Красногоров се играят на различни езици в повече от сто и петдесет театъра и често издържат на сцена по 10-15 години. Комедиите на Красногоров са сценични и много смешни.

 » Декор
12 Яну, 2009
Новите представления на СЛЕДОБЕДНИ ИГРИ – отново благотворителни!Част от прихода от следващите две постановки в "Сълза и смях" – на 16 януари и на 3 февруари, ще бъде дарена на писателя Тодор Андонов, който събира средства за операция за възстановяване на зрението си.

 » Декор
06 Яну, 2009
Европа посрещна Нова година с оперетната класика “Прилепът”Тази година, на връх 31 декември, Марио Николов отбеляза 50-тата си театрална изява в ролята на Айзенщайн. Това се случи с постановката "Прилепът" на сцената на прочутия театър “Аеги” в Хановер.

 » Декор
12 Дек, 2008
“Следобедни игри” с благотворително представление в театър “Сълза и смях”Един спектакъл комедия, изпълнена с множество неочаквани ситуации, които неусетно ни пренасят към шокиращия и най-малко очакван финал. Режисурата на "Следобедни игри" е дело на Боян Иванов.


SMF-Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info