Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
 [tally] 47%
Недосегаемите
 [tally] 12%
Скалата
 [tally] 12%
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
 [tally] 12%
На лов за Червения октомври
 [tally] 6%
всеки от "Бондианата"
 [tally] 12%

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Декор
02 Мар, 2010
Четири самотни жени на ръба на нов живот в “Гимнастика за бременни”Четири жени на име Мария – актриса, отегчена съпруга, самотна майка и момиче-ексцентрик, се запознават на курс за бременни. Четирите не биха се срещнали в обикновения живот...

 » Декор
01 Мар, 2010
Трето заглавие на Мартин Макдона в афиша на Модерен ТеатърПиесата на Мартин Макдона - Лейтенантът от Инишмор, е отхвърлена от серия театри в Англия през 1995 г. с аргумент, че би могла да се окаже заплаха за мирния процес в Северна Ирландия.

 » Декор
24 Фев, 2010
Примата на българския театър Цветана Манева в ролята на Клитемнестра“Електра или свалянето на маските” от Маргьорит Юрсенар е шестото ново заглавие в афиша на театър - “София” този сезон. Цветана Манева влиза в ролята на Клитемнестра в постановката.

 » Декор
02 Фев, 2010
Театър "София" ви кани на "Седмица на влюбените"Не забравяйте – само в Седмицата на влюбените можете да съберете на едно място театър, купон и любими актьори . Място на срещата – театър "София". Очакват ви много подаръци и изненади!

 » Декор
30 Яну, 2010
Пиесата “Грозният” въвежда в света на консуматорското общество“Грозният” е забавен и остроумен текст, който на пръв поглед ни въвежда в странната ситуация, в която Лете (Росен Белов) разбира, че не се е намерил човек, който да му каже, че е грозен, ужасно грозен...

 » Декор
11 Дек, 2009
Музикалният театър със специална програма за Коледа и Нова годинаОт Музикалния театър обещават много празнично настроение, изненади и емоции със звездите на театъра от всички поколения, които освен на сцената ще можете да видите и сред зрителите в салона.


We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info