Faun_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Декор
05 Мар, 2010
Дисекция на обществото с едно изящно движение в “Да играеш жертвата”“Да играеш жертвата” е дебют на петима абсолвенти завършили НАТФИЗ през 2009 г. Пиесата ще се играе на сцената на Модерен Театър на 9, 17 и 30 март. “Да играеш жертвата” е дело на руските драматурзи братя Преснякови.

 » Декор
02 Мар, 2010
Четири самотни жени на ръба на нов живот в “Гимнастика за бременни”Четири жени на име Мария – актриса, отегчена съпруга, самотна майка и момиче-ексцентрик, се запознават на курс за бременни. Четирите не биха се срещнали в обикновения живот...

 » Декор
01 Мар, 2010
Трето заглавие на Мартин Макдона в афиша на Модерен ТеатърПиесата на Мартин Макдона - Лейтенантът от Инишмор, е отхвърлена от серия театри в Англия през 1995 г. с аргумент, че би могла да се окаже заплаха за мирния процес в Северна Ирландия.

 » Декор
24 Фев, 2010
Примата на българския театър Цветана Манева в ролята на Клитемнестра“Електра или свалянето на маските” от Маргьорит Юрсенар е шестото ново заглавие в афиша на театър - “София” този сезон. Цветана Манева влиза в ролята на Клитемнестра в постановката.

 » Декор
02 Фев, 2010
Театър "София" ви кани на "Седмица на влюбените"Не забравяйте – само в Седмицата на влюбените можете да съберете на едно място театър, купон и любими актьори . Място на срещата – театър "София". Очакват ви много подаръци и изненади!

 » Декор
30 Яну, 2010
Пиесата “Грозният” въвежда в света на консуматорското общество“Грозният” е забавен и остроумен текст, който на пръв поглед ни въвежда в странната ситуация, в която Лете (Росен Белов) разбира, че не се е намерил човек, който да му каже, че е грозен, ужасно грозен...


Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info