SMF-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Декор
22 Апр, 2010
Частният театър “Мелпомена” гостува в Пловдив с постановката “Големанов”Неслучайно след Бай Ганьо, Големанов е най-популярният български литературен герой, който провокира не само смях, но и възмущение. Той е олицетворение на вманиачения кандидат за министерско кресло.

 » Декор
20 Апр, 2010
“Смъртта на котката или лейтенантът от Инишмор” на сцената на  Модерен ТеатърМакдона прави пародия на ирландския тероризъм, пародия на онова с което живеят, дишат, мъчат се няколко поколения ирландци от епохата на Оливър Кромуел да настоящия момент.

 » Декор
15 Апр, 2010
Модерен Театър не дължи суми на Елен КолеваЗа настоящия театрален сезон Модерен Театър е представил две премиери – “Да играеш жертвата”-“Пухеният”, а общо в репертоара си има пет заглавия. На 27 април театърът представя “Лейтенантът от Инишмор”.

 » Декор
07 Апр, 2010
Отцеубийството е дребно престъпление в черната комедия “Самотният запад”Все още младият ирландски драматург Мартин Макдона е скандален не само в живота, но и в пиесите си. Няма друг писател, който може да разкаже една съвременна християнска притча с хумора на Тарантино.

 » Декор
17 Мар, 2010
Ивайло Христов: "Защо съм в Модерен театър?!"Ивайло Христов е един от най-популярните български актьори с над 120 роли в театъра и киното. Ивайло Христов е артистичен директор на Модерен Театър - първият частен театър на културната карта на България.

 » Декор
10 Мар, 2010
Пиесата “Пухеният” на Мартин Макдона на сцената на Модерен Театър“Пухеният” е поставена за първи път през 2003 г. в Кралския Национален Театър, Лондон. Номинирана е за “Тони” и “Evening Standard” и наградата “Лорънс Оливие” за най-добра нова пиеса, както и Награда на критиката.


SMF-Bilet_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info