SMF-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Декор
27 Апр, 2011
“Мозъчен дренаж” – модерна притча за сътворението на светаТри образа – двама фатални мъже и жена-хамелеон, погледнати през кривата - "дренаж от мозъка" на авторката. Залага се на силния текст, модерната визия и пластически етюдни решения.

 » Декор
23 Мар, 2011
Времето като поток в пиесата “Жената от миналото”Можете да гледате - “Жената от миналото”, реж. Петър Денчев на сцената на Младежки театър - “Николай Бинев” на 31 март от 19:00 ч., на камерна сцена. Пиесата е на немския драматург Роланд Шимелпфениг

 » Декор
09 Мар, 2011
Комедията “Маршрутка” се завръща на театралната сценаЗавръщане в театъра ще направи Катерина Евро. Останалите пътници в столичната маршрутка са: Мария Статулова, Тончо Токмакчиев, Дидо Мачев, Стефан Денолюбов, Кирил Ефремов и Богдан Казанджиев.

 » Декор
13 Фев, 2011
Постановката "Паякът" - протест срещу недостатъците в животаПаякът е метафора на желанията и копнежите, чиято паяжина води към тъмната страна на личността. Пиесата на "Сфумато" разглежда проблема за близостта и необходимостта от нея.

 » Декор
25 Яну, 2011
Димитър Рачков в любовен триъгълник с Елена Петрова и шефа на “Мелпомена”Любовната сага се преплита в сценария на пиеса по Съмърсет Моъм, която разказва за група английски туристи в Испания, изпадащи в комични ситуации. Комедията е озаглавена “Благородният испанец”.

 » Декор
19 Май, 2010
Асен Блатечки  с награда за “Секс, наркотици и рокендрол”“Секс, наркотици и рокендрол” стана единствен награден български спектакъл на фестивала BGMOT в Габрово. Моноспектакълът по текст на Ерик Богосян е в афиша на Модерен Театър на 28 май и 16 юни.


Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info