EG
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви слашър хорър поредица?

Хелоуин
Писък
Кошмари на Елм Стрийт
Петък 13
Знам какво направи миналото лято
Тексаско клане

 
   Резултати

ГРАБО
Комедията “Свалячи” гостува на фестивала “Сцена на кръстопът”
 
13 Сеп, 2015
Комедията “Свалячи” гостува на фестивала “Сцена на кръстопът”В пиесата актьорите Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро, разказват житейските истории на двама странични съдии от “Б” футболна група. Тяхна сценична партньорка е актрисата Мариела Топалова.

Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро, разказват житейските истории на двама странични съдииСпектакълът Свалячи” (Драматичен театърАнтон Страшимиров Разград) дава отговор на въпроса: Какъв човек трябва да се родиш, за да станеш страничен съдия?

Новата пиеса на един от най-популярните съвременни български автори Елин Рахнев “Свалячи” участва в програмата на театралния фестивал “Сцена на кръстопът”. Поради големия интерес на публиката представлението се играе две поредни вечери (12 и 13 септември) от 19:00 ч. в Дома на културата “Борис Христов” в Пловдив.

В пиесата актьорите Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро, разказват житейските истории на двама странични съдии от “Б” футболна група. Тяхна сценична партньорка е актрисата Мариела Топалова. Режисьор на “Свалячи” е Пламен Петров.

Спектакълът “Свалячи” е своеобразно продължение на друга постановка на Рахнев – “Фенове”, разказ за двама аутсайдери, които вегетират в живота, но живеят истински само на мачове. “Фенове” е най-поставяният драматургичен текст от съвременен български автор, игран в над 30 държави от 2 континента и гледан от хиляди зрители.

прочитания: 5153


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info