We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
“Кокошка с брошка” влиза в програмата на Театър “Възраждане”
 
05 Ное, 2014
“Кокошка с брошка” влиза в програмата на Театър “Възраждане”От 9 ноември в месечния афиш на театъра ще има още една постановка за деца. В нея се разказва историята на една кокошка, която вместо яйце снася шоколадов бонбон и това я хвърля в ужасна паника.

   От 9 ноември Театър “Възраждане” включва в месечния си афиш още едно представление за деца – “Кокошка с брошка”. По традиция представленията за малчугани винаги изпълват уютната зала на театъра. Ето защо екипът му се стреми да поддържа качествено и разнообразно съдържание с внимание към малките зрители.

       “Кокошка с брошка” е спектакъл с кукли по мотиви от приказки на Маргарит Минков. В него се разказва историята на една кокошка, която вместо яйце снася шоколадов бонбон и това я хвърля в ужасна паника. След безуспешни опити да намери успокоение от сполетялата я “трагедия” при приятелката си Патицата, при Доктора и при Царя, накрая хубавият слънчев ден и децата я убеждават, че всъщност не се е случило нищо страшно, а напротив. Спектакълът е реализиран от Център за изкуства “За Родопите” и е носител на няколко международни награди и отличия.

е носител на няколко международни награди и отличия
     Освен с новото детско заглавие в програмата, през ноември Театър “Възраждане” ще зарадва зрителите с възможността да гледат повече представления. В навечерието на празничната Нощ на театрите публиката ще може да гледа спектаклите “Извън Земно”, “Фотоапарати”, “Три ужасени миниатюри”, “Дуелът и Последната тайна на Фреди Меркюри" на специални цени.

     Представлението “Фотоапарати” е част от програмата на самата Нощ на театрите на 15 ноември. Театър “Възраждане” избра да предложи на своите зрители и няколко от другите ключови постановки с преференциални цени на билетите, за да може любителите на театралното изкуство да запомнят празника му и той да продължи по-дълго и остави повече приятни спомени у тях.

   Още новини и информация за програмата и представленията на Театър “Възраждане” може да откриете на:

https://www.facebook.com/kamerenteaturvazrajdane?fref=ts

http://www.theatrevazrajdane.bg/home

прочитания: 4248

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info