We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
“Човек от Земята” очаква зрителите в Театър “Възраждане”
 
24 Сеп, 2014
“Човек от Земята” очаква зрителите в Театър “Възраждане”В историята, чийто автор е Джеръм Биксби, познат от Стар Трек, Христо Шопов играе професор Джон Олдман, който организира малко изпращане сред колегите си и им разкрива голямата си тайна.

След като спечели публиката на Аполония и театралния фестивал “Сцена на кръстопът” в Пловдив, постановката на Георги Михалков “Човек от Земята” от 26-ти септември очаква зрителите в Театър „Възраждане“. Представлението, което върна изключителния Христо Шопов на театралната сцена, ще се играе през целия сезон. В “Човек от Земята” му партнират Роберт Янакиев, Мариана Жикич, Даниел Цочев, Ивет Радулова, Георги Златарев, Яна Кузова и Христо Ботев. Пиесата е разказ за един сън, в който се преплитат спомени от 14 000 години. Спомени и истории, които повдигат много въпроси и дават интересни отговори… За миговете, в които всъщност живеем и колко точно са те, когато годините се измерват с хиляди?

Христо Шопов се превъплъщава в университетския професор Джон Олдман
Във вълнуващата история, чийто автор е американският писател и сценарист Джеръм Биксби, познат ни още от Стар Трек, Христо Шопов се превъплъщава в университетския професор Джон Олдман, който организира малко изпращане сред колегите си, тъй като напуска университета. По време на тази среща той разкрива на приятелите си, че е безсмъртен човек, който живее от 14 000 години.

В петък от 19:00 часа в Театър “Възраждане” ще се състои премиера на постановката, която публиката в София още не е имала възможност да гледа, тъй като тя бе представена в края на миналия сезон.

През октомври Театър “Възраждане” ще срещне почитателите с две нови заглавия, за които зрителите могат да очакват повече подробности съвсем скоро. Междувременно в програмата на театъра могат да се видят и вече познатите и обичани постановки като “Ало, Ало”, “Три ужасени миниатюри”, “Фотоапарати”, както и детските представления “Ян Бибиян и дяволчето Фют”, “Джуджето Дългоноско”, “Снежанка и седемте джуджета”. След всяко представление за най-малките зрители в Театър “Възраждане”, актьорите се срещат с децата и споделят общата емоция и радост.

Пълната програма и информация за постановките на театъра, можете да откриете на: http://www.theatrevazrajdane.bg

Театър “Възраждане” Ви очаква и през този сезон – в своя уютен и малък дом в сградата на Столичната библиотека. За театрални срещи и емоции отблизо.

прочитания: 4289

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info