WASP_1
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ГРАБО
Своеобразно риалити в спектакъла “Разбиване” от “Сцена на кръстопът”
 
13 Сеп, 2014
Своеобразно риалити в спектакъла “Разбиване” от “Сцена на кръстопът”Всеки един от трите сюжета в - “Разбиване” е достатъчно драматичен сам по себе си. Словото е водещото начало в спектакъла, ключът към който е гръцката дума “адикия” – в превод "несправедливост".

Спектакълът “Разбиване” с Анастасия Лютова, Йоанна Темелкова, Христо Петков, Дамян Тенев и Стелиян Николов е поредното силно заглавие в афиша на фестивала “Сцена на кръстопът”. Постановката ще се играе от 19:30 ч. в Драматичен театър-Пловдив, Камерна зала.

Представлението на Хасковския куклено-драматичен театър “Иван Димов” е по текст на Нийл Лабют. Режисьор е Стайко Мурджев, познат на публиката под тепетата със спектаклите “Когато гръм удари”, “Крал Лир” и “Дисни трилър” на Пловдивския драматичен театър. Мурджев е част от екипа на Драмата.

Пълнолетие – 18 години Сцена на кръстопът Постановката е своеобразно риалити. Всеки един от трите сюжета в “Разбиване” е достатъчно драматичен сам по себе си. Словото е водещото начало в спектакъла, ключът към който е гръцката дума “адикия” – несправедливост, състоянието, при което светът губи равновесие.

Представянето на театралния алманах “Гестус” в галерия U P.A.R.K. Gallery се отменя поради заболяване на Ина Гюлева.

Междувременно, историята на “Сцена на кръстопът” оживя в колажи. Артисти, интелектуалци и бивши управници на Пловдив уважиха откриването на изложбата “Пълнолетие – 18 години “Сцена на кръстопът” в U P.A.R.K. Gallery. Ескпозицията е част от съпътстващата програма на “Сцената”. Колажите, освен че разказват историята на фестивала, са под формата на букви и изписват името “Сцена на кръстопът”.

Бившият градоначалник Спас Гърневски, бившият зам.-кмет Анастас Бадев, директорът на дирекция “Съвременно изкуство и художествено образование” в Министерството на културата Красимира Филипова се събраха с арт-директора на “Сцената” проф. Стефан Данаилов на неформален разговор на чаша вино от Домейн Пещера. Сред гостите в галерията бяха и актьорът Димитър Баненкин и писателят Елин Рахнев. По стените в U P.A.R.K. Gallery оживяват късчета история на фестивала – колажи с фотоси от изиграните представления и медийни публикации за събития от програмата.

прочитания: 5462


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info