Cradle-of-Filth_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
Пловдивската публика аплодира пиесата "Дните отлитат с вятъра..."
 
14 Сеп, 2013
Пловдивската публика аплодира пиесата "Дните отлитат с вятъра...""Дните отлитат с вятъра..." на Киевския академичен театър за драма и комедия е по пиесата на Николай Коляда - "Майка зайка". Постановката бе включена в програмата на "Сцена на кръстопът".

Посланикът на Украйна Микола Балтажи аплодира пиесата "Дните отлитат с вятъра..." в Камерната зала на Драматичен театър – Пловдив. Той изгледа представлението на Киевския академичен театър за драма и комедия на левия бряг на Днепър заедно с основния спонсор на театралния фестивал "Сцена на кръстопът" инж. Димитър Георгиев, собственик на "Роза импекс" и почетен консул на Украйна в Пловдив. Актьорите Алла Масленникова и Анатолий Яшченко получиха специалния приз на феста и върнаха жеста със специален подарък за инж. Георгиев.

Пиесата е част от програмата на театралния фестивал - Сцена на кръстопът“Радвам се, че пловдивската публика се срещна с актьори от талантливата украинска школа”, обяви меценатът.

“Огромни благодарности. Екипът на театъра ни помогна много, за да се случи представлението. Знам, че имаше хора, които не разбираха какво говорим, но усещахме подкрепата на залата”, каза Алла Масленникова. Актрисата не скри, че точно енергията на салона и реакциите на публиката са ги вдъхновили да изиграят представлението "Дните отлитат с вятъра...", което е по пиесата на Николай Коляда "Майка зайка".

Гостуването на украинската трупа изгледаха и инж. Никола Добрев – председател на Надзорния съвет на КЦМ АД, бизнесменът Любозар Фратев, актьорът Валентин Танев, художникът Вячеслав Есенков.

Украинците под тепетата се радваха от сърце на гастрола и благодариха на актьорите с много цветя. Партито продължи в Арт клуба на Драматичния театър, където се събраха арт, бизнес и публика.

прочитания: 3011


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info