Wolfheart_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
“Хората от Оз” сменя “Веселите уиндзорки” на “Сцена на кръстопът”
 
02 Сеп, 2013
“Хората от Оз” сменя “Веселите уиндзорки” на “Сцена на кръстопът”На сцената ще се насладим на цяла плеяда артисти – Цветана Манева, Атанас Атанасов, Вежен Велчовски, Стефан Вълдобрев. “Хората от Оз” донесе Аскеер за поддържаща мъжка роля на Атанас Атанасов.

Нова каса специално за феновете на “Сцена на кръстопът” отвори врати от 1 септември, неделя. В прегръдката на театралните колони, на входа на Драмата, тя създава удобства на ценителите. Те могат да си закупят билети и на касата на Драматичен театър – Пловдив, без да се налага да чакат на опашки.

Нова каса специално за феновете на фестивала отвори вратиТазгодишната “Сцена на кръстопът” е подложена на огромни предизвикателства заради пожара, който избухна в голямата зала. Явно сме обречени на мотото “Очаквай неочакваното”, коментират от екипа на феста.

Неочакван се оказа проблемът въртящ се кръг. Заради липсата му в Дома на културата “Борис Христов” няма как да се случи хитовото представление на Народния театър “Иван Вазов” “Веселите уиндзорки”. Затова честта да закрият Есенния международен театрален фестивал се пада на Театър 199. На 23 септември от 19:00 ч. в Дом на културата “Борис Христов” (бившия Синдиндикален дом) е пловдивската премиера на “Хората от Оз” от Яна Борисова.

На сцената ще се насладим на цяла плеяда изключителни артисти – Цветана Манева, Атанас Атанасов, Вежен Велчовски, Стефан Вълдобрев, Радена Вълканова.

Спектакълът “Хората от Оз” донесе награда Аскеер за поддържаща мъжка роля на Атанас Атанасов.

прочитания: 3277


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info