We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
Пиесата “Табу” разказва за отчаяното търсене на нормалното
 
09 Юли, 2013
Пиесата “Табу” разказва за отчаяното търсене на нормалнотоТова е петият сезон, в който “Табу” се играе на българска сцена. Пиесата е на проф. Карл Джераси, автор на 12 пиеси, поставени с успех в целия свят. Представлението ще се играе на 11 юли.

С пиесата “Табу” камерен театър “Възраждане” - София ще отбележи 90-тия рожден ден на проф. Карл Джераси, бащата на противозачатъчното хапче и автор на 12 пиеси, поставени с успех в целия свят. Представлението ще се играе на 11 юли, четвъртък, от 19:00 часа в театър “Възраждане” – София.

Това е петият сезон, в който “Табу” се играе на българска сцена. Пиесата на проф. Карл Джераси е за брачното съжителство между две лесбийки, които искат да имат дете, за мъж, който отказва да споделя амбициите и неврозите на съвременността. Друг един, разпънат между традициите и хаотичното настояще. И религиозна фанатичка. Експлозивна смес от комични ситуации и сериозни проблеми, в която петима души отчаяно търсят съвременните измерения на нормалното. Режисьор е Георги Михалков, сценограф Петър Митев. Участват: Тодор Доцев, Валерия Кардашевска, Даниел Цочев, Надя Конакчиева, Ивет Радулова.

Специални гости на представлението в четвъртък са посланикът на Израел в България Н. Пр. Шаул Камиса Раз, д-р Невен Енчев – президент на фондация „Качество на живот“ и известният пластичен гуру д-р Ангел Енчев.

прочитания: 2313

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info