Uriah_Heep_01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
Младежки Театър отправи ново предизвикателство с “Часът на вълците”
 
16 Фев, 2013
Младежки Театър отправи ново предизвикателство с “Часът на вълците”Новата постановка на МТ “Николай Бинев” провокира. Публиката е на сцената и зрителите почти могат да докоснат актьорите. “Часът на вълците” е по мотиви от “Из живота на марионетките” от Бергман.

автор на снимките: Иван Дончев

            Младежки Театър “Николай Бинев” отправи ново предизвикателство към публиката си със спектакъла “Часът на вълците”. Постановката е провокативна, вълнуваща и много истинска. Тя ни кара да преосмислим чувствата, навиците си, желанията, държанието си и да направим равносметка. Да се замислим как всичко това се отразява на околните и най-вече на хората, които обичаме.

“Часът на вълците” е по мотиви от “Из живота на марионетките” от Ингмар Бергман, с режисьор Десислава Шпатова. Първата близка среща на зрителите с “Часът на вълците” беше на 14 февруари. Близка, защото спектакълът се играе с публиката на сцената. Зрителите почти могат да докоснат актьорите Владимир Люцканов, Николай Луканов, Мая Бабурска, Койна Русева, Малин Кръстев, Станка Калчева, Веселина Конакчийска и Вихър Стойчев.

Нека хвърли камък този, който е щастлив. Е, определено Петер (Владимир Люцканов) не би го направил. Човек потънал в своето нещастие, въпреки красивата си съпруга (Койна Русева) и привидно уредения му живот. Живеещ в собствения си кошмар, без да знае кога наистина сънува. Никой не може да му помогне или по-скоро никой не иска. Резултат е твърде много алкохол и безсъние, които изтласкват на повърхността всички първични нужди и дори желанието да наранява. Дори да убива. Идиотският шум, който е навсякъде изведнъж изчезва, а с него и копнежът за любов.

Безумно влюбеният Тим (Малин Кръстев) разказва за копнежите сиКакво се върти в главата на нещастния и страдащ Петер: “Мисля си така: идната седмица ще бъде по-добре. Аз съм жив човек, обкръжен от други живи хора. Логично погледнато, би трябвало да се променям с всяка секунда. Значи утре ще намеря решение. Или може би вдругиден, след седмица. Притежавам безразсъдно положително отношение към самия живот. O, да!”

“Точно в средата на тоталната лудост се намират добротата, предаността, нежността и изкуството. Абсолютно е необяснимо и тъкмо затова, как да кажа - поучително. Има една почти неизследвана сила, която наричаме самолечение. Тя непрестанно ни изненадва и опровергава нашите прогнози.”, казва психиатърът Мугенс (Николай Луканов). Дали тези думи помагат на горкия Петер? Е, това може да разберете и сами.

Следващите представления на “Часът на вълците” са на 20 и 28 февруари от 19:00 часа. Спектакълът не се препоръчва за зрители под 14 години.

прочитания: 2972

Uriah_Heep_02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info