Geoff_Tate_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
“Шведска защита” се завърна в Малък градски театър “Зад канала”
 
06 Фев, 2012
“Шведска защита” се завърна в Малък градски театър “Зад канала”Историята започва обещаващо. Трима мъже и една жена се явяват на групово интервю за висок пост в голяма компания. След като се запознават, четиримата кандидати разбират, че са сами в пространство без изход.

Всеки средностатистически човек е ходил на интервю за работа. Преживяване, Всеки средностатистически човек е ходил на интервю за работа. Преживяване, изпълнено с напрежение и очакване. Отивайки на събеседване, кандидатът е обременен с мисли за всеки детайл, който би могъл да попречи на успешното му представяне. Дали е избрал правилното облекло, адекватно ли е държането му и най-важното: дава ли правилните отговори! И най-малката грешка може да ни изиграе лоша шега и да ни лиши от мечтаната позиция. Ако мислите, че това е едно доста неприятно изживяване, си представете следното - отивате на интервю за работа, където трябва да се състезавате с още трима кандидати, докато ви наблюдават с камери като в реалити шоу. Нетипична ситуация, която става реалност в култовото представление “Шведска защита” от Жорди Галсеран, което на 4 февруари се завърна триумфално в Малък градски театър “Зад канала”.

Конкуренцията е жестока, но всеки един кандидат е решен да се добере до високия пост          Историята започва обещаващо. Трима мъже и една жена се явяват на групово събеседване за мениджърска позиция на мултинационална компания. Конкуренцията е жестока, но всеки един кандидат е решен да се добере до високия пост на живот и смърт. За мястото се борят актьорите Атанас Атанасов, Пенко Господинов, Петър Калчев и Василена Атанасова. Ексцентрик, който много говори, симпатяга с привидно добро сърце, гадно копеле с чувство за хумор и състрадателна, но амбициозна дама. След като се запознават, четиримата претенденти разбират, че са сами в пространство без изход. Вместо да се появят представители на фирмата, преките съперници получават бележка с първата си задача, към която те веднага се впускат. Така се завърта кръговрат от странни изпитания, които целят да предизвикат търпението, възпитанието и достойнството на участниците. Те са принудени да играят роли, да разкриват най-личните си тайни и да се унижават. И това не е всичко...
 
Още в първата задача се загатва, че между четиримата в стаята има измамник, който се представя за кандидат, но всъщност е подставено лице от човешки ресурси, което допълнително нажежава ситуацията. Има ли наистина измамник сред избраните? Кой ще спечели битката? Това можете да разберете на следващите дати на “Шведска защита” - 17 февруари и 23 март от 19:00 часа.

“Шведска защита” е една от най-гледаните пиеси в Европа. Тя е поставяна в повече от 25 страни и навсякъде е пожънала феноменален успех. В България е представена за първи път в Малък градски театър “Зад канала” през 2008 г. Режисьор на постановката е Бина Харалампиева. Сценографията и костюмите са дело на Петя Стойкова, а музиката е на Асен Аврамов.

 
                          "Шведска защита" през 2008 г. с участието на Христо Мутафчиев:

 
прочитания: 3376

Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info