" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
 [tally] 20%
Ерейзърхед
 [tally] 40%
Диво сърце
 [tally] 0%
Синьо кадифе
 [tally] 20%
Дюн
 [tally] 0%
Вътрешна империя
 [tally] 0%
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
 [tally] 0%
Изгубената магистрала
 [tally] 0%
Човекът слон
 [tally] 20%

ВРЕМЕТО
Colibrikantora_new
“За секса, политиката и други проЗташки неща” дебютира на софийска сцена
 
27 Яну, 2012
“За секса, политиката и други проЗташки неща” дебютира на софийска сценаПо безкрайно актуални теми, в пиесата ще можем да видим пикантната страна на сексуалния и политически живот на съвременния българин. Весел и дързък спектакъл на страхотния Николай Урумов.

Драматичен театър “Гео Милев” – Стара Загора
представя
“За секса, политиката и други проЗташки неща”
от Митко Динев
спектакъл на Николай Урумов
Художник – Теодора Лазарова
Музика – Нелко Коларов

На 28 януари в Студио 5 ще се състои софийската премиера на един весел и очарователно дързък спектакъл на страхотния Николай Урумов – “За секса, политиката и други проЗташки неща”.

Един весел и очарователно дързък спектакъл на страхотния Николай УрумовПо безкрайно актуални теми, в него ще можем да видим пикантната страна на сексуалния и политически живот на съвременния българин. Постановката пристига директно от Драматичния театър на Стара Загора “Гео Милев” и намира своя пристан в Студио 5. Академична лекция за нещата, наречени с истинските им имена, тъй както е способен да ги назове само поетът с фабрики Митко Динев.

Добре известен е оня афоризъм, че ако примитивният хумор предизвиква смях, то изисканият генерира преди всичко възхищение.Това се отнася обаче, само за англичаните и техния хумор. Нашият хумор е друг. Той е балкански, а знаем, че и Балканите са други.

Нека не забравяме, че чувството за хумор е бисексуално, т.е. то изневерява както на мъжа, така и на жената, пък ако ще те да са и българи. По тази причина много от нашите сънародници са в състояние на развод с това си чувство.

Така, че скъпи приятели, не допускайте то да ви изневери. Смейте се! Смейте се не само на Първи април и не само, защото смехът пречиства душата. Смейте се, защото много по-добре е да се напикаеш от смях, отколкото да напълниш гащите от страх.

И не чакайте Първи април, за да проверите своето чувство за хумор, посредством следния експеримент. Застанете пред огледалото и се постарайте да изобразите умна и сериозна физиономия. Напрегнете се да задържите това умно изображение колкото се може по-дълго време.Ако не успеете и се разсмеете, не се разстройвайте – значи не само имате чувство за хумор, но и определено не сте глупави...

Смейте се, господа! Смейте се, защото е доказано, че най-дълго живеят тези индивиди, които често умират от смях!

Митко Динев

прочитания: 1832

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info