" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
 [tally] 20%
Ерейзърхед
 [tally] 40%
Диво сърце
 [tally] 0%
Синьо кадифе
 [tally] 20%
Дюн
 [tally] 0%
Вътрешна империя
 [tally] 0%
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
 [tally] 0%
Изгубената магистрала
 [tally] 0%
Човекът слон
 [tally] 20%

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Комедията “Вражалец” на лятно турне в Пловдив и Варна
 
22 Юни, 2011
Комедията “Вражалец” на лятно турне в Пловдив и ВарнаНад 6000 човека се очаква да видят историята за врачуващия циганин Манчо (в ролята Асен Блатечки), който ловко и хитро успява да измъкне парите на поп Стайко (Любо Нейков) и кмета (Димитър Рачков).

Театралният сезон за актьорите от постановката “Вражалец” на формация “Мелпомена” ще продължи и през юли, когато комедията ще бъде показана в летните театри на Пловдив и Варна. Главните роли във “Вражалец” изпълняват Любо Нейков, Димитър Рачков, Асен Блатечки, Деси Бакърджиева и Светлана Бонин. С трупата ще пътува технически екип от 30 човека, отговорен за осветлението, звука и декорите.

Деси Бакърджиева и Димитър Рачков в сцена от постановката“Желанието ни е да излезем от рамките на традиционните зали и да отидем при публиката, нашите верни почитатели извън София. Не сме първият театър, който тръгва на турне, но пък сме единствените, които ще пътуват с такъв голям екип. Преди 12 години театър “Мелпомена” е създаден от баща ми като пътуващ, така че това турне е радост за мен и в същото време огромно предизвикателство”, коментира Светлин Стоилов, продуцент на “Вражалец” и син на основателя на театрална формация “Мелпомена” – Георги Стоилов.

Над 6000 човека се очаква да видят историята за врачуващия циганин Манчо (в ролята Асен Блатечки), който ловко успява да въвлече в измама своите съселяни и хитро да измъкне парите на поп Стайко (Любо Нейков) и кмета (Димитър Рачков). На 15 юли “Вражалец” ще се играе в летния театър на Пловдив, а на 16 и 17 юли – във Варна.

прочитания: 3835

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info