SMF-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

“Мозъчен дренаж” – модерна притча за сътворението на света
 
27 Апр, 2011
“Мозъчен дренаж” – модерна притча за сътворението на светаТри образа – двама фатални мъже и жена-хамелеон, погледнати през кривата - "дренаж от мозъка" на авторката. Залага се на силния текст, модерната визия и пластически етюдни решения.

     Авторката
    Наталия Дукова, на 30 години, завършила актьорско майсторство за Драматичен театър Наталия Дукова, на 30 години, завършила актьорско майсторство за Драматичен театър, практикувала пет години в театър “Л. Кабакчиев”, Казанлък. Преди една година започва да се занимава с писане на текстове. Има три авторски пиеси, селектирани в множество конкурси. Определя стила си като “елитарен комерс”.

     Пиесата
   “Мозъчен дренаж” е модерна притча за сътворението на света и човека в частност. Три провокативни образа – двама фатални мъже и жена-хамелеон, погледнати през кривата, "дренаж от мозъка" на авторката. Залага се на силния текст, модерната визия и пластически етюдни решения. Представлението не може да остави зрителя равнодушен и може да бъде определено като шокиращо и едновременно модерно, но с класически изразни средства.

    “Мозъчен дренаж” е авторски спектакъл на Наталия Дукова. Главните роли изпълняват Наталия Дукова, Тихомир Трифонов и Валери Кирилов.

     Премиерата
     27 април, 19:00 часа, на сцената на Столична библиотека, площад “Славейков”.

прочитания: 3297

Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info