SMF-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

Асен Блатечки с награда за “Секс, наркотици и рокендрол”
 
19 Май, 2010
Асен Блатечки  с награда за “Секс, наркотици и рокендрол”“Секс, наркотици и рокендрол” стана единствен награден български спектакъл на фестивала BGMOT в Габрово. Моноспектакълът по текст на Ерик Богосян е в афиша на Модерен Театър на 28 май и 16 юни.

Асен Блатечки е единственият български актьор, спечелил приз на тазгодишното издание на традиционния вече международен фестивал на спектаклите за един актьор “BGMOT” в Габрово.

“Фестивалът успя да се наложи в общественото пространство. Лошото е, че много ни личи че сме във време на криза. Трудно ни беше да организираме този фестивал, даже се колебахме дали тази година можем да го запазим. Заедно с общинското ръководство приехме, че нещо което вече е наложено, не бива да се прекъсва. Ще дойдат и по-добри времена и тогава би било трудно да възстановяваме нещата.  Статуетките са изключително красиви. Те са един вариант на “Оскар”-ите. Това е един много изискан и силен спомен от нашия фестивал", споделя директорът на фестивала Невена Митева.

Асен Блатечки се бори за въздишките на зрителките“Секс, наркотици и рокендрол” по текст на Ерик Богосян е в афиша на Модерен Театър и очаква своите зрители на 28 май и 16 юни.

“Секс, наркотици и рокендрол”
Режисьор: Ивайло Христов
Моноспектакъл на Асен Блатечки

След две легендарни и изключително успешни реализации на емблематичната пиеса на Ерик Богосян (с Ивайло Христов и Андрей Баташов), още един актьор, носещ тежкото бреме на определението секссимвол, ще се бори за въздишките на зрителките.

Този път в главната роля ще видим Асен Блатечки, а режисурата е на артистичния директор на Модерен театър Ивайло Христов, който най-добре знае къде се крие тайната на успеха на постановката с най-дълъг сценичен живот в българския театър. След леко несигурното начало започват да се редят добре изиграни и оригинално решени монолози, прекъсвани от здрав рок, изсвирен на живо. Ученик и учител оправдават очакванията ни за силна комедия, без да забравят да поровят и малко по-дълбоко в емблематичните образи на сексуално провокативния каубой, добрия-лош престъпник, кокаиновия застъпник на партитата, жената на секс телефона, които са едновременно олицетворение и контрапункт на американската мечта. Ако към края на живота на представлението в Армията някои от шегите и импровизациите се бяха изтъркали по лактите, тук всичко е обновено и, без претенцията за скандал, звучи весело и смислено.

прочитания: 5583

Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info