Wolfheart_Bilet_Bg
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
Малък градски театър зад канала с “Всяка година по същото време”
 
12 Ное, 2009
Малък градски театър зад канала с “Всяка година по същото време”“Всяка година по същото време” продължава историята на спечелилата многобройни награди и превърнала се в хит на Бродуей пиеса “Догодина по същото време”. Ролите изпълняват Анета Сотирова и Тодор Колев.

Пиесата на Бърнард Слейд “Всяка година по същото време” отново събира Анета Сотирова и Тодор Колев на сцената. Актьорите за втори път се превъплъщават в Дорис и Джордж, едни обикновени хора срещнали любовта и страстта съвсем случайно. И двамата са женени, но не един за друг и помежду им стоят шест деца. Пиесата разказва седемнадесет години от техния живот, в които двамата влюбени се срещат само веднъж годишно, по едно и също време. Срещите им са изпълнени с любов, драматизъм и обрати, всичко това представено с деликатно чувство за хумор и дълбоки диалози, и изиграно великолепно от актьорския състав – Анета Сотирова и Тодор Колев. 

“Всяка година по същото време” е продължение на спечелилата многобройни награди и превърнала се в хит на Бродуей пиеса “Догодина по същото време”, която разкрива момента, в който Дорис и  Джордж се запознават и първите двадесет и пет години от техните срещи. Анета Сотирова и Тодор Колев играха “Догодина по същото време” в театър София от  1982 г. до 1989 г.  За времето си пиесата се счита за доста скандална, но печели сърцата на публиката и се играе седем години при голям успех.

Режисьор на “Всяка година по същото време” е Андрей Аврамов, а премиерата е на 14 ноември в Малък градски театър зад канала. Музиката към спектакъла е дело на Живко Петров.

прочитания: 5101


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info