Pero_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
“Вражалец” на театър “Мелпомена” се игра за 111-ти път в “Сълза и смях”
 
20 Апр, 2009
“Вражалец” на театър “Мелпомена” се игра за 111-ти път в “Сълза и смях”За трета поредна година актьорите Любо Нейков, Димитър Рачков, Асен Блатечки, Светлана Бонин, Деси Бакърджиева взривяват от смях публиката на Драматичния театър в София.

На 15 април комедията “Вражалец” на частна театрална формация “Мелпомена” бе играна за 111-ти път в театър “Сълза и смях”. Пиесата е на Ст. Л. Костов и под режисурата на покойния Георги Стоилов, който е и основател на “Мелпомена”. След неговата смърт през 2007 г. театърът се ръководи от сина му Светлин Стоилов.

Любо Нейков, Димитър Рачков, Асен Блатечки, Светлана Бонин и Деси Бакърджиева са актьорите, които за трета поредна година взривяват от смях многобройната публика на Драматичния театър в София и салоните в провинцията. “Благородният испанец” от Съмърсет Моъм с режисьор Велко Кънев е другата постановка на “Мелпомена”, която също винаги се играе пред препълнени салони със зрители. Поради големия интерес към спектаклите на “Мелпомена” билетите обикновено се продават два месеца по-рано чрез предварителни резервации, а в провинцията представленията са задължително по две на вечер.

Актьорите Любо Нейков, Димитър Рачков, Асен Блатечки, Светлана Бонин и Деси Бакърджиева На софийска сцена комедията “Благородният испанец” ще се играе на 22 април (сряда) от 19:00 часа в театър “Сълза и смях” и на 29 април (сряда) отново в “Сълза и смях”. Следващите две дати, на които ще се играят двете постановки  “Благородният испанец” и “Вражалец” в столицата са 8 и 9 май, но и за тях билети отдавна няма.

На 13 май (сряда) “Мелпомена” гостува във Варна с две представления на “Вражалец” във Фестивалния комплекс. Гостуването съвпада с рождения ден на директора на театъра Светлин Стоилов. Тетралната формация е единствената у нас, която за участията си в провинцията пътува със самолет в целия си състав, а актьорите са с едни от най-високите хонорари.

Театърът в момента се подготвя за традиционното си лятно турне, което ще започне на 24 юни и ще премине през Варна, Бургас, Несебър и Тополовград. Водят се преговори и с градовете Влас, Созопол, Каварна, Шумен и други.

прочитания: 9289


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info