Pero_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Актьорски школи МОНТФИЗ – вече и във Варна!
 
18 Мар, 2009
Актьорски школи МОНТФИЗ – вече и във Варна!Школите стартират първия уикенд на месец април и ще предлагат интересно и ползотворно хоби на децата и младежите на Варна. МОНТФИЗ е една добра възможност за професионално занимание с театър.

След София, Шумен и Пловдив Актьорски школи МОНТФИЗ отварят врати и в морската ни столица. На  засиления интерес към Актьорски школи МОНТФИЗ извън София мениджърският екип на мрежата отговаря с нова решителна крачка – откриване на клон във Варна! По традиция школите стартират първия уикенд на месец април и ще предлагат интересно и ползотворно хоби на децата и младежите на Варна.

Не  една, а  две актьорски школи – младежки (от 14 до 25 години) и детски (в две възрастови групи: от 6 до 9 и от 10 до 13 години) – ще посрещнат през април запалените варненски театрали. Към екипа от преподаватели (Мария Сапунджиева, Велко Кънев, Христо Чешмеджиев, Малин Кръстев, Славчо Пеев...) се присъединява и Неделчо Стойчев – Дежо, който ще е художествен ръководител на Варненска актьорска школа. Неделчо Стойчев – Дежо е роден на 13 декември 1954 година в Дългопол, Варненско. През 1981 завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ “Кр. Сарафов”. Работи в ДТ-Монтана, ДТ-Шумен, ДТ-Добрич, ДТ-Плевен, НТ “Иван Вазов”, Театър “Диалог”, “Перпетуум  мобиле”, Държавен пътуващ театър и театър “AVRIL” Париж, Франция. Участва в игрални филми и ТВ реклами. Носител е на национални награди за актьорско майсторство.

Школите стартират на 4 април и отново ще са съботно – неделни.
Записването е между 1 и 3 април от 11.00 ч. до 15.00 ч. в Народно читалище “Отец Паисий”, а провеждането на занятията ще е в Зимно кино “Тракия”.
За повече информация: 089 911 82 52, 089 911 82 72, 089 785 74 59

На 4 април стартира и нов прием на Актьорски Школи МОНТФИЗ в Пловдив. Занятията ще се провеждат в кино “Гео Милев”, а художествен ръководител на новите групи ще е Тодор Башиянов – известен и с участието си в “Шоуто на Канала”
Записването е между 1 и 3 април от 11.00 ч. до 15.00 ч. в кино “Гео Милев”
За повече информация: 089 911 82 52, 089 911 82 72, 089 914 08 39

Актьорски школи МОНТФИЗ е мрежа от школи за обучение на непрофесионалисти в областта на актьорското майсторство.

МОНТФИЗ е една добра възможност, както за тези, които са решили да се занимават професионално с театър в бъдеще, така и за всички, които предпочитат актьорството като хоби. В школите също така се обучават и лица, които вече са започнали професионалната си кариера (адвокати, преподаватели, мениджъри на фирми и други), за които опитът и познанията в областта на актьорството биха подобрили качеството на тяхната работа.

Политика на школите е да кани действащи, изявени и опитни професионалисти за преподаватели. В момента в клоновете на МОНТФИЗ в София и Шумен преподават Велко Кънев, Малин Кръстев, Мария Сапунджиева,Славчо Пеев, Христо Чешмеджиев, Вяра Коларова, Тодор Близнаков, Явор Спасов, Кольо Стайков, прочулият се около “Сървайвър” режисьор Димитър Димитров и др.

Репетициите се провеждат през съботните и неделните дни, като всяка група репетира в отделна база, има художествен ръководител и асистент преподаватели.

Завършилите курса получават удостоверение и възможност да продължат обучението си в следващия курс по програмата на Актьорски школи МОНТФИЗ.

прочитания: 6084


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info