Megadeth
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Всички са за убиване и всички искат да се убият в “Сухи сладки за черен следобед”
 
12 Мар, 2009
Всички са за убиване и всички искат да се убият в “Сухи сладки за черен следобед”В ироничната крими комедия на Елизабет Стрикланд - “Сухи сладки за черен следобед” отрова има навсякъде, даже в усмивките и репликите. Всеки се крие зад някого. Като в театър!

Спектакълът се играе от 21:00, в часа на черната мъгла, на горчивия шоколад и страшните разкрития after eight! “Сухи сладки за черен следобед” – криминален фарс от Елизабет Стрикланд. Премиера на сцената на Малък градски театър "Зад Канала": 14 март 2009 г.

Режисьор  – Бо Херлънд; сценография и костюми  – Патриша Стоук; музика – Ейсън Ейбръхам; адаптация – Юрая Дийч.

В ролите: Илая Дзафър, Вивиан Атсън, Бени Махао, Сийла Стийн, Иън П. Тръшин, Пат Кили и със специалното участие на Ръсти Матаф.

Мрачна къща в покрайнините на английска провинция! Замириса ли ви вече на убийство? Компания от дами се е събрала за спиритически сеанс! Усетихте ли ледени тръпки? И всички действащи лица са свързани с театъра! Сковахте ли се в ужас?

Елизабет Стрикланд твърди: “Идеалната криминална пиеса е с действащи лица – хора от театъра. Там всички са за убиване и всички искат да се убият един друг!” За да стигне до тази диагноза, авторката, която е лекар по професия, препълва сцената с трупове.

В представлението отрова има навсякъде, даже в усмивките и репликитеВ ироничната крими комедия “Сухи сладки за черен следобед” отрова има навсякъде, даже в усмивките и репликите. Всеки се крие зад някого. Като в театър! Но най-загадъчното е кой кой е в това разпределение? Кои са актьорите, които се спотайват зад имена като Илая Дзафър, Вивиан Атсън, Бени Махао, Сийла Стийн, Иън П. Тръшин, Пат Кили, Ръсти Матаф. И кои са Бо Херлънд и Патриша Стоук, които дърпат конците и превръщат сцената в изискан ад? Кой е Ейсън Ейбрахъм, написал смразяващата музика? И дали всички те не бива да се сърдят на Джереми Дийч?

Някои от тези въпроси ще намерят своя отговор, други не. От вас се иска просто да дойдете в Малък градски театър ”Зад Канала” и ще разберете: кой е убиецът и въобще who is who? Спектакълът се играе от 21:00, в часа на черната мъгла, на горчивия шоколад и страшните разкрития after eight! После ще може да издадете на близките си кой е престъпникът и да им спестите парите за билети. Ако, разбира се, си тръгнете живи…

прочитания: 3102


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info