Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
 [tally] 56%
Недосегаемите
 [tally] 7%
Скалата
 [tally] 7%
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
 [tally] 11%
На лов за Червения октомври
 [tally] 4%
всеки от "Бондианата"
 [tally] 15%

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Официални постер и трейлър на филма "Цветът от Космоса" на Х. Ф. Лъвкрафт
 
05 Яну, 2020
Официални постер и трейлър на филма "Цветът от Космоса" на Х. Ф. ЛъвкрафтСамият Лъвкрафт определя жанрово “Цветът от космоса” (“The Colour Out of Space”) като “космически ужас”. В интервюта готик авторът неведнъж споделя, че това е любимият му разказ.

  Color Out of SpaceКомпанията RLJE Films пусна официални постер и трейлър за предстоящия филм "Цветът от Космоса" ("Color Out of Space"), създаден по едноименния разказ на Х. Ф. Лъвкрафт.  Сценарист и режисьор е Ричард Станли (“Хардуер”). Главните роли се изпълняват от звездите Никълъс Кейдж ("Диво сърце") и Джоуел Ричардсън ("Патриотът"). Официалната премиера на филма е на 24 януари 2020 г.

  Разказът на Лъвкрафт е издаден през 1927 г. и се смята за класически образец на смесения жанр sci-fi хорър. По “Цветът от космоса“ до момента има заснети три версии за големия екран – през 1965, 1987 и 2010 г.

  Самият Лъвкрафт определя жанрово “Цветът от космоса” (“The Colour Out of Space”) като “космически ужас”. В интервюта готик авторът неведнъж споделя, че това е любимият му разказ.

  Филмът “Цветът от космоса” разказва историята на семейство Гарднър, което се премества да живее във ферма в Нова Англия, за да избяга от големия град. Новият им живот изглежда прекрасен, докато метеорит не се разбива в двора им. Тайнственият космически отломък се разтапя в земята и я отравя със странен невиждан цвят. Цвят от космоса. Всяка жива форма, която има досег с извънземната сила мутира, в това число и семейство Гарднър…


прочитания: 1040

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info