" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
"Тъмната половина" на Стивън Кинг с нова адаптация за големия екран
 
12 Дек, 2019
"Тъмната половина" на Стивън Кинг с нова адаптация за големия екран"Тъмната половина" ("The Dark Half") разказва историята на писателя Тад Бомънт, който продава бестселъри под псевдонима Джордж Старк, но не се радва на никакъв успех с истинското си име.

  Тъмната половина / The Dark HalfКинокомпанията Metro-Goldwyn-Mayer подписа договор с режисьора Алекс Рос Пери ("Нейната миризма") да адаптира и режисира романа на Стивън Кинг от 1989 г. "Тъмната половина". Информацията предаде изданието Deadline.

  Това ще е втората адаптация за големия екран на творбата на Кинг. За първи път "Тъмната половина" се сдоби с филм през 1993 г., когато Джордж А. Ромеро ("Нощта на живите мъртви") седна в режисьорското кресло. Главните роли във филма изпълниха Тимъти Хътън и Майкъл Рукър.

  "Тъмната половина" ("The Dark Half") разказва историята на писателя Тад Бомънт, който продава бестселъри под псевдонима Джордж Старк, но не се радва на никакъв успех с истинското си име. Авторът организира истинско погребение на псевдонима си, като своеобразен начин да се раздели с него. Малко след това близки хора, свързани със семейството му, са убити. Псевдонимът Джордж Старк оживява като близнак на Тад Бомънт и започва да го преследва, за да се слее с него...

  Стивън Кинг се вдъхновява за сюжета на "Тъмната половина" от собствения си живот. През 70-те и 80-те години той написва под псевдонима Ричард Бакман романите "Дългата разходка", "Бягащият човек" и "Проклятието".


прочитания: 806

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info