Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
 [tally] 47%
Недосегаемите
 [tally] 12%
Скалата
 [tally] 12%
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
 [tally] 12%
На лов за Червения октомври
 [tally] 6%
всеки от "Бондианата"
 [tally] 12%

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Джон Сина ще участва в новата част на “Бързи и яростни”
 
10 Юни, 2019
Джон Сина ще участва в новата част на “Бързи и яростни”Сред актуалните проекти на Джон Сина бе участие в хита “Бъмбълби”. На кеч звездата предстои да се включи и в DC вселената на “Отряд самоубийци”, в чието продължение той ще играе ролята на героя Миротвореца.

  Екшън звездата Вин Дизел разкри, че новото попълнение в актьорския състав на предстоящия проект “Бързи и яростни 9” ще бъде Джон Сина (“Пехотинецът”, “12 рунда”). Той ще запълни празнината, оставена от Дуейн “Скалата” Джонсън, който няма да бъде част от деветата част на знаменития франчайз. За сметка на това, Дуейн Джонсън ще си партнира с Джейсън Стейтъм за страничния проект “Бързи и яростни: Хобс и Шоу”, който излиза на екран през август 2019 г.

Джон Сина в WWE  Изборът на Сина за “Бързи и яростни 9” не е случаен. Кариерата му следва едно към едно тази на “Скалата” – от борец на ринга от Световната федерация по кеч (World Wrestling Entertainment) до звезда на големия екран в хитови касоразбивачи. Сред актуалните проекти на Джон Сина бе участие в “Бъмбълби”, шести филм от поредицата “Трансформъри”. На кеч звездата предстои да се включи и в DC вселената на “Отряд самоубийци”, в чието продължение той ще играе ролята на героя Миротвореца.

  Снимките на “Бързи и яростни 9” ще започнат в края на юни 2019 г. Официалната премиера на екшън лентата ще бъде на 22 май 2020 г. Режисьор ще е Джъстин Лин, който през годините засне още 4 други филма от поредицата “Fast & Furious”.


прочитания: 1240

We Rock Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info