We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
Откриха изгубен сценарий на режисьора Стенли Кубрик
 
16 Юли, 2018
Откриха изгубен сценарий на режисьора Стенли КубрикСценарият на "Изгаряща тайна" е базиран на едноименна новела на Стефан Цвайг, написана в съавторство с Калдър Уилингъм през 1956 г. Върху сценария се е запазил печат на филмовата компания MGM.

  Изгубеният преди 60 години сценарий на филма "Изгаряща тайна", написан от Стенли Кубрик, бе открит. Той е почти завършен, предаде изданието The Guardian.

  Джак Никълсън / СияниетоСценарият на "Изгаряща тайна" е базиран на едноименната новела на Стефан Цвайг, написана в съавторство с Калдър Уилингъм през 1956 г. Творбата разказва за мъж, който опитва да се сприятели с 10-годишно момче по време на почивка в курорт. Тайната цел на мъжа е да се сближи с майката на момчето.

  Текстът е открит от Нейтан Ейбрамс, професор по кинематография в Бангорския университет във Великобритания. ЕЙбрамс разкрива, че сценарият на "Изгаряща тайна" на Кубрик има обем над сто страници и на практика е завършен. Според професора по него спокойно може да бъде заснет филм.

  The Guardian добавя, че върху сценария се е запазил печат на филмовата компания MGM от 24 октомври 1956 г. Предполагаемата версия е, че компанията спира да работи над проекта, след като научава, че Кубрик нарушава договора си с MGM като снима "Пътища на славата" за друго филмово студио.

  Стенли Кубрик умира през 1999 г. и оставя след себе си няколко незавършени кинопроекта. Сред най-известните филми на знаменития режисьор са класиките "Портокал с часовников механизъм", "Сиянието", "Спартак", "2001: Космическа одисея", "Пълно бойно снаряжение" и др.


прочитания: 793

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info