Uriah_Heep_01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
По сървайвъл хорър играта “F.E.A.R.” ще бъде заснет филм
 
15 Май, 2018
По сървайвъл хорър играта “F.E.A.R.” ще бъде заснет филмF.E.A.R. е хорър шутър от първо лице. Поредицата води началото си от 2005 г. Сценариите на игрите се фокусират около Алма Уейд – момиче с мощни психокинетични способности.

  Machinima, подразделение на компанията Warner Bros. Digital Networks, оповести новината, че е подписан договор със сценариста Грег Русо за работа по нов филмов проект, базиран на хитова видеоигра. Русо вече е ангажиран в два други подобни проекта - предстоящите “Смъртоносна битка” (“Mortal Kombat”) на New Line Cinema и “Заразно зло” (“Resident Evil”) на Screen Gems.

  F.E.A.R. 2 : Project OriginЛентата на Machinima, за която Русо ще напише сценария е адаптация за големия екран на сървайвъл хоръра “F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon)”.

  Компанията Machinima Studios е създател и на други проекти, заснети по видеоигри – “Mortal Kombat: Legacy”, “Mortal Kombat: Legacy 2”, “Street Fighter: Assassin’s Fist”, “Street Fighter: Resurrection” и “Halo 4: Forward Unto Dawn”.

  F.E.A.R. е хорър шутър от първо лице. Поредицата води началото си от 2005 г. Сценариите на игрите се концентрират около Алма Уейд – момиче с мощни психокинетични способности, което е затворено в технологичната корпорация Армакам и подложено на експерименти. В различните част от франчайза Алма е представена като свръхестествена заплаха, която трябва да бъде унищожена с всички необходими средства.


прочитания: 723

Uriah_Heep_02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info