We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви творба на Стивън Кинг?

Тъмната кула
То
Гробище за домашни любимци
Сиянието
Куджо
Мъртвата зона
Кери
Кристин
Зеленият път
Мъглата
Изкуплението Шоушенк
Играта на Джералд

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
“Леденият” Стив Остин с премиера на нов филм и завръщане в WWE
 
26 Яну, 2007
“Леденият” Стив Остин с премиера на нов филм и завръщане в WWEВ екшън лентата Стив Остин ще изиграе ролята на осъдения на смърт престъпник Джак Конрад. Той очаква изпълнение на присъдата си в затвор в Централна Америка с изключително тежък режим.

“Гърмящата змия” Стив Остин (Steve Austin) ще направи дългоочакваното си завръщане в Световната федерация по кеч (WWE) през април 2007 г. Тогава ще бъде и премиерата на новия му филмов проект “Осъденият” (“The Condemned”). Известният борец ще се снима в компанията на Вини Джоунс (“Две димящи дула”).

Вини Джоунс е сред звездите на новата продукция на WWE FilmsВ новите издания на двете най-популярни шоута на Федерацията – “Първична сила” (RAW) и “Разбиване” (SmackDown), “Леденият” ще има различни кратки появи. Идеята е около суперзвездата да се създаде сюжет, който да доведе до включването му в турнира “WrestleMania 23”.

В екшън лентата “Осъденият” Стив Остин ще изиграе ролята на осъдения на смърт престъпник Джак Конрад. Той очаква изпълнението на присъдата си в затвор в Централна Америка с изключително тежък режим. Конрад е издирен от известен телевизионен продуцент, който му предлага сделка, за да заснеме шоу с амбицията да се превърне в абсолютен хит!

Джак ще трябва да мине през самия Ад, за да извоюва свободата сиОбреченият престъпник е отведен на изолиран остров, където трябва да се бие до смърт с девет други закоравели престъпници, събрани от всички краища на света. Преследван от безмилостни убийци, Джак ще трябва да мине през самия Ад, за да извоюва свободата си...

Филмът е по сценарий и режисура на Скот Уипър, продуцент е собственикът на WWE Винс Макмеън (Vince McMahon). Бюджетът на лентата е 20 млн. долара, дистрибутор е филмовото студио Lions Gate Films, а официалната премиера на филма ще бъде на 27 април 2007 г. Филмовият проект “Осъденият” е изцяло заснет в Австралия. прочитания: 11314

We Rock 2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info