Stratovarius 01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Стивън Спилбърг?

Джурасик парк
Джурасик парк 2: Изгубеният свят
Извънземното
Изкуствен интелект
Специален доклад
Война на световете
Списъкът на Шиндлер
Челюсти
Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и Храмът на обречените
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и Кралството на кристалния череп

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
“Леденият” Стив Остин с премиера на нов филм и завръщане в WWE
 
26 Яну, 2007
“Леденият” Стив Остин с премиера на нов филм и завръщане в WWEВ екшън лентата Стив Остин ще изиграе ролята на осъдения на смърт престъпник Джак Конрад. Той очаква изпълнение на присъдата си в затвор в Централна Америка с изключително тежък режим.

“Гърмящата змия” Стив Остин (Steve Austin) ще направи дългоочакваното си завръщане в Световната федерация по кеч (WWE) през април 2007 г. Тогава ще бъде и премиерата на новия му филмов проект “Осъденият” (“The Condemned”). Известният борец ще се снима в компанията на Вини Джоунс (“Две димящи дула”).

Вини Джоунс е сред звездите на новата продукция на WWE FilmsВ новите издания на двете най-популярни шоута на Федерацията – “Първична сила” (RAW) и “Разбиване” (SmackDown), “Леденият” ще има различни кратки появи. Идеята е около суперзвездата да се създаде сюжет, който да доведе до включването му в турнира “WrestleMania 23”.

В екшън лентата “Осъденият” Стив Остин ще изиграе ролята на осъдения на смърт престъпник Джак Конрад. Той очаква изпълнението на присъдата си в затвор в Централна Америка с изключително тежък режим. Конрад е издирен от известен телевизионен продуцент, който му предлага сделка, за да заснеме шоу с амбицията да се превърне в абсолютен хит!

Джак ще трябва да мине през самия Ад, за да извоюва свободата сиОбреченият престъпник е отведен на изолиран остров, където трябва да се бие до смърт с девет други закоравели престъпници, събрани от всички краища на света. Преследван от безмилостни убийци, Джак ще трябва да мине през самия Ад, за да извоюва свободата си...

Филмът е по сценарий и режисура на Скот Уипър, продуцент е собственикът на WWE Винс Макмеън (Vince McMahon). Бюджетът на лентата е 20 млн. долара, дистрибутор е филмовото студио Lions Gate Films, а официалната премиера на филма ще бъде на 27 април 2007 г. Филмовият проект “Осъденият” е изцяло заснет в Австралия. прочитания: 11398

At The Gates 02 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info